Характеристика на учня 1 класу з ООП

Про матеріал
Психолого-педагогічна характерисника учениці 1 класу з особливими освітніми потребами, з затримкою психічного розвитку
Перегляд файлу

Характеристика

 

Нємченко Ганна 1-В

(25.11.2014 р.н.)

висновок ІРЦ № ІРЦ-85609/2021/223077 від 18.06.2021р.

Нємченко Ганну зараховано до школи 01.09.2021 року.

Фізичний розвиток Ані  відповідає віковій нормі. В учениці порушена координація рухів (виявилось на уроках фізичного виховання) загальна й дрібна моторика та  зорове сприймання. Учениця  зосереджена під час роботи. Вміє підтримати бесіду, задати питання, але зробити висновок йому досить складно.

У дівчинки змінюється настрій. У цілому він урівноважена, але при виникненні труднощів дівчинка замикається і не йде на контакт. У родині взаємовідносини доброзичливі. Загальнонавчальні вміння та навички. Учениця уважно слухає інструкції, але втрачає увагу і відволікається.  Словесні завдання виконує за допомогою вчителя. Охоче виконує індивідуальні графомоторні  завдання. Має достатньо розвинуту дрібну моторику. Навички самоконтролю, уміння підібрати власні приклади, пояснювати свої дії сформовано на середньому рівні. Потребує постійної допомоги та мотивації з боку вчителя.                                                                  

  Математика. Виявляє інтерес до навчання,  матеріал в межах програми засвоїла. Оперує числами в межах 20-ти, виконує обчислення з опорою на наочність. Якщо не розуміє навчальний матеріал, питань не задає. Працює під керівництвом учителя.                                                                                                                              Навчання грамоти. Учениця засвоїла абетку.  Читає цілими словами, але при читанні не дотримується пауз і не звертає уваги на розділові знаки. Письмові завдання виконує під керівництвом учителя.                                                               

  Природознавство. Має  достатній обсяг знань і уявлень про оточуючий світ. Застосовує  зорове, слухове, тактильне  сприйняття для дослідження об’єктів і явищ природи. Любить виконувати природничі завдання у групі; виявляє позитивні емоції при сприйнятті природи.

Приймає участь у класних заходах. Дитина дуже любить малювати, з однокласниками йде на контакт, має багато друзів.

 

Вчителька:                                                    Бобришева О.О.

 

 

docx
Додано
12 лютого 2022
Переглядів
7521
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку