ХАРАКТЕРИСТИКА Студентки - практикантки

Про матеріал
ХАРАКТЕРИСТИКА студентки - практикантки після проходження педагогічної практики на базі дитячого оздоровчого табору .
Перегляд файлу

ХАРАКТЕРИСТИКА

Студентки - практикантки  ІІІ курсу  , групи Ж

Мукачівського  державного  університету  гуманітарного факультету  спеціальність «Початкове навчання»

                               Іванової Іванни Іванівни

 

  Іванова Іванна Іванівна проходила педагогічну практику на базі табору «Горбок», що розташований в с.Горбок, Іршавського району, Закарпатської області .

До практики  підготувалася  старанно і сумлінно. Виготовила  необхідне унаочнення, склала індивідуальний план роботи  в загоні , підготувала  різні ігри, забавки для проведення вільного часу з дітьми, щоб краще їх згуртувати  в загоні.

За період проходження практики в таборі студентка вміло планувала та  проводила  роботу, контролювала  дотримання  дітьми режиму  дня, правил поведінки, моралі, техніки безпеки. В своїй діяльності застосовувала різноманітні форми та методи, враховуючи індивідуальні особливості та інтереси дітей, сприяла розвитку творчих здібностей вихованців, що свідчить про відмінні знання методики виховної роботи.

 Студентка-практикантка зацікавлювала вихованців новими завданнями, слідкувала за тим , щоб всі діти загону були включені у роботу. Приділяла належну увагу щодо  попередження  шкідливих звичок та пропаганді здорового способу життя. Свідченням цього стало проведене заняття «Не руйнуй своє майбутнє», де вихованці мали змогу самостійно дійти висновку про важливість здорового способу життя.

Сама студентка вихована, дисциплінована та відповідальна. Завжди охайна і акуратна. До роботи ставилась з великою відповідальністю. Тісно співпрацювала з загоновою вожатою та іншими персоналом табору .

За час роботи нею було проведено ряд цікавих та змістовних заходів: вікторина «Люблю Україну», інтелектуальна гра «Найрозумніший», музичний конкурс «Пісні моєї Батьківщини» , година спілкування «Хай оживає істина стара – людина починається з добра»  та свято «Звичаї та обряди краю», тощо. Під вмілим керівництвом практикантки діти працювали спільно , злагоджено, співпереживали один за одного, охоче спілкувалися з дітьми інших загонів.

Іванна Іванівна прививала любов до рідного краю, домівки, бережливе ставлення до природи. Під час проведення  заходів розвивала у вихованців творчі здібності, зацікавленість, впевненість у власних силах та сміливість.

Намічений план роботи виконала. Виявила педагогічну майстерність, вміння та здібності працювати з дітьми.

Педагогічна рада табору оцінила  роботу практикантки  на «відмінно»  - 5.

 

                 Директор табору                    

 

docx
Додано
26 жовтня 2019
Переглядів
4878
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку