ХАРАКТЕРИСТИКА викладача математики

Про матеріал
ХАРАКТЕРИСТИКА професійної діяльності викладача математики в міжатестаційний період
Перегляд файлу

ХАРАКТЕРИСТИКА

викладача математики

Бердянського економіко-гуманітарного коледжу

Бердянського державного педагогічного університету

Сазанович Марії Володимирівни

 

Сазанович Марія Володимирівна має повну вищу педагогічну освіту за спеціальністю «Математика і основи економіки», кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії». Загальний педагогічний стаж роботи – 18 років.

У період 12.02-12.03.2018 підвищила кваліфікацію у Бердянському державному педагогічному університеті за фахом «Викладач математики».

За час роботи у навчальному закладі Сазанович М.В. зарекомендувала себе відповідальним, старанним працівником, який сумлінно виконує свою роботу. Марія Володимирівна показала себе фахівцем своєї справи, має добру науково-теоретичну підготовку, володіє методикою викладання предмета, забезпечує засвоєння учнями та студентами основних математичних понять, передбачених програмою, формування практичних умінь та навичок. На уроках використовує сучасні форми і методи навчання, що активізують розумову діяльність вихованців, сприяє підвищенню в них інтересу до вивчення математики.

Марія Володимирівна приділяє увагу створенню найсприятливіших умов для навчання, виховання і розвитку учнів, студентів, обов'язково враховуючи їхні індивідуальні нахили, здібності, інтереси, психологічні особливості, стимулює позитивне ставлення до навчально-пізнавальної діяльності. Уміє лаконічно, доступно подати навчальний матеріал.

Викладач відзначається гуманним ставленням до колег, учнів, студентів, чітко спланованою роботою, професіоналізмом. Систематично підвищує свій фаховий рівень, активно займається самоосвітою, намагається завжди бути інформованою про інновації у методиці.

Працює над методичною темою: «Впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес з метою формування позитивної мотивації навчання». Бере активну участь у роботі методичної комісії викладачів загальноосвітньої підготовки: виступає з новими ідеями, ділиться досвідом роботи з молодими спеціалістами, проводить відкриті уроки, виховні заходи.

Популяризує свій досвід шляхом публікації власних методичних матеріалів на національних освітніх сайтах: «Oсвіта.ua» (2015 р., 2017 р.), «Всеосвіта» (2018 р.), «На Урок» (2018 р., 2019 р.); у науково-методичних журналах: «Математика в рідній школі» (грудень 2015 р.), «Математика в школах України» (лютий 2018 р.); у збірниках регіональних науково-практичних конференцій (2015 р., 2017 р.); випуску навчально-методичного посібника «Нестандартні підходи до навчання учнів та студентів на уроках математики» (2016 р.).

Вихованці Марії Володимирівни щорічно беруть участь у студентських регіональних, всеукраїнських форумах, науково-практичних конференціях, а також, міжнародних, всеукраїнських інтернет-олімпіадах з математики від освітніх проектів «Інфоурок», «Знаніо», «Знаніада», «Всеосвіта», «На Урок» і отримують дипломи переможців: 31.10.2016 р. - Міжнародна олімпіада «Інфоурок», Конюхова Тетяна, І місце; 20.04.2018 р. - Міжнародна олімпіада «Знаніо», Звєрьков Руслан, диплом І ступеня.

Сазанович М.В. творча, ініціативна, з любов’ю відноситься до справи і вихованців, користується авторитетом серед учнів, студентів, батьків, працівників коледжу.

Нагороджена грамотою Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ «За високі досягнення, плідну працю, високий професіоналізм і вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців» (2015 р.), подякою Бердянського державного педагогічного університету «За сумлінну працю, особистий внесок у розвиток вітчизняної педагогічної освіти» (2016 р.).

 

 

 

 

Директор      І. МАКАРОВА

 

 

 

З характеристикою ознайомлена  _________  ___________________

         (підпис)                              (ініціали, прізвище)

 

_________________ 20___ року

 

 

docx
Додано
12 жовтня 2019
Переглядів
2018
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку