Хімічний склад засобів догляду за ротовою порожнинею

Про матеріал
Хімічний склад засобів догляду за ротовою порожнинею Хімічний склад засобів догляду за ротовою порожнинею Хімічний склад засобів догляду за ротовою порожнинею
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Хімічний склад засобів догляду за ротовою порожнинею

Номер слайду 2

Розрізняють такі засоби догляду за ротовою порожниною: зубна паста ополіскувач зубна нитка спрей для ротової порожнини

Номер слайду 3

Хімічний склад зубної пасти. Обов’язковими є такі речовини: абразивні поверхнево-активні сполучні фториди сорбенти екстракти антисептики окремі макро/мікроелементи полімінеральні комплекси

Номер слайду 4

Компоненти зубної пасти Склад пасти багатий і насичений компонентами, кожен з яких виконує свою функцію. У більшості засобів можна зустріти: ефірні масла трав; з’єднання кальцію, калію і фтору; антисептики; абразиви; пірофосфати; компоненти, що знижують чутливість зубів.

Номер слайду 5

Ополіскувачі для рота Ополіскувачі для рота—це спеціальні розчини, до складу яких входять особливі активні компоненти, які певним чином впливають на ротову порожнину. Ополіскувачі можуть бути гігієнічними і лікувальними. Можуть продаватися готовими до вживання або вимагати додаткового розведення водою.

Номер слайду 6

Хімічний склад ополіскувачів. До складу входять біологічно активні компоненти: фторид натрію, фторид олово, екстракти цілющих рослин. Протикаріозні ополіскувачі містять фторид натрію, їх настійно рекомендується використовувати після паст на основі кальцію.

Номер слайду 7

Ополіскувачі з антибіотиками (триклозаном, хлоргексидином, гексетидином) і екстрактами рослин покликані боротися із запаленням і знищувати патогенні мікроорганізми. Амінофторид допомагає при чутливості зубів, а папаїн розм’якшує м’який наліт.

Номер слайду 8

Гігієна. Найнеобхідніша умова для здоров'я зубів та ясен —це підтримка правильної гігієни ротової порожнини. Здорові зуби — це не просто складова привабливої зовнішності та гарного самопочуття. Це ще і запорука повноцінного харчування і розбірливої мови. Від стану ротової порожнини багато в чому залежить здоров'я вашого організму в цілому.

Номер слайду 9

Висновок Щоденна профілактика, у тому числі правильне чищення зубів зубною щіткою і зубною ниткою, дозволяє запобігти розвитку захворювань ротової порожнини. Ці процедури є менш болісними, дорогими та проблемними, ніж лікування уражень, які могли б бути зупинені на початковій стадії.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чорний Гліб
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
1 листопада 2022
Переглядів
13206
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку