Ідея проєкту: створення інтерактивної карти "Подорожуємо Ізраїлем"

Про матеріал
До вашої уваги приклад можливої проєктної роботи з учнями 5-х класів під час дистанційного навчання. Результатом реалізації цього проєкту стала інтерактивна карта “Подорожуємо Ізраїлем”, створена за допомогою сервісу ThingLink. Вся ця робота була організована та проведена у травні 2022 року виключно в дистанційному режимі.
Перегляд файлу

До вашої уваги приклад можливої проєктної роботи з учнями 5-х класів під час дистанційного навчання. Результатом реалізації цього проєкту стала інтерактивна карта “Подорожуємо Ізраїлем”, створена за допомогою сервісу ThingLink. Учні отримали завдання зібрати інформацію за планом про те чи інше місто, або географічний об`єкт на карті Ізраїлю. Обов'язкові питання для дослідження: розташування міста (Де?), час виникнення (Коли?), 2-3 цікавих факти про місто (об'єкт).

  Матеріали учні посилали учителю на спеціально для того зроблену дошку Padlet. На проміжному етапі за допомогою інтерфейсу Padlet ми провели взаємооцінювання результатів роботи. Далі учні шукали гарні фото та відео до проєкту. Технічну роботу по створенню інтерактивної карти у ThingLink зроблено вчителькою. (Були діти, які зацікавилися сервісом і спробували в ньому працювати;-)

На наступному етапі роботи ми провели брейнсторм по питанню, як покращити наш продукт. Знову “обговорення” було організовано за допомогою онлайн-дошки. Перемогли три ідеї: створити тестування-гру, провести рекламну акцію нашого продукту та зробити інструкцію до використання.

Вся ця робота була організована та проведена у травні 2022 року виключно в дистанційному режимі.

 

https://www.thinglink.com/scene/1568559718039814145

 

 

 

docx
Додано
21 серпня 2022
Переглядів
220
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку