"Індивідуальні картки з письма" (Урок)

Про матеріал
Дані картки використовую у 1 класі у післябукварний період. Вони дають можливість закріпити вивчений матеріал і виявити прогалини у знаннях учнів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Списати слова, вставити потрібні букви. Бабус… , б…жола, …літку, вер…сень, годин…ик, ґу…зик, дз…об, ї…ак, зага…ка, К…їв.

Номер слайду 2

Списати слова, вставити потрібні букви. Ліні…ка, л…лька, олен…, олів…ць, парасол…ка, по…руга, Укра…на, фарту…, цук…рка, як…р, знан…я.

Номер слайду 3

Прочитай і запишиодорімпірогокилубяц ормавкрепецькатасуп

Номер слайду 4

Прочитай і запишиливасколябурушагрепкисняшивґарус

Номер слайду 5

Прочитай і спишитозшиканійлікачурнепалліцьвеокамуг

Номер слайду 6

Списати текст Зима. Прийшла чарівниця - зима. Все навкруги біло. Дмуть холодні вітри, кружляють у танку сніжинки. Сосни і ялинки вбралися в пухнасті шуби.

Номер слайду 7

Списати текст Зимовий вечір. Зимовий вечір. Надворі завірюха. Маленька Оленка коло вікна чекає з роботи маму. Аж ось і мама. Оленка радісно махає їй рукою.

Номер слайду 8

Списати текст Київ Яке гарне місто Київ! У ньому багато садів і парків, широких вулиць, високих будинків, музеїв і пам'ятників. Під землею — казкові станції метро.

Номер слайду 9

Списати текст Весна. Настала весна. Сонце зігріло землю. Дерева вже прокинулись від сну. На темних гілках з’явилися бруньки. Скоро розпустяться ніжні пахучі листочки.

Номер слайду 10

Списати текст Перші квіти. Пригріває сонечко. З'явилися перші квіти. Вилізла погрітися на сонці муха. А ось перший метелик. Він сів на кульбабку і п'є сік.

Номер слайду 11

Списати текст Кіт Мурчик. Живе у нас котик. Шубка м'яка та гладенька. А кігті довгі та гострі. Я його кличу Мурчиком. Тоді він біжить до моїх ніг і треться. Часто Мурчик сидить біля нірки. Це він мишку ловить.

pptx
Додано
4 травня 2020
Переглядів
1018
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку