Індивідуальний план роботи вчителя української мови та літератури Фірман Ольги Василівни під час карантину (30.03 -03.04)

Про матеріал
рОЗРОБИЛА ОПОРНІ КОНСПЕКТИ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДЛЯ УЧНІВ 5-9 КЛАСІВ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ (30.03-03.04)
Перегляд файлу

Індивідуальний план роботи

вчителя української мови та літератури

Фірман Ольги Василівни

під час карантину

( 30.03- 03.04.2020 н.р.)

Дата

Зміст роботи

Джерело інформації/ передача завдань

30.03.

2020

  1. Розробка опорного конспекту для учнів 5 класу,з української мови  на тему «Повторення теми  вставні  слова ,виділення їх на письмі . Передача завдань класним керівникам для виконання учнями.
  2. Розробка опорного конспекту для учнів8,  класу з української мови на тему «Стислий письмовий переказ розповідного  тексту з елементами опису місцевості  в художньому стилі ( Дівчина в степу ) стор.194стисло написати в зошит)Відокремлені прикладки Передача завдань класним керівникам для виконання учнями.
  3. Розробка уроку для учнів 9 класу з української літератури  на тему «Позакласне читання Т.Г.Шевченко «Марія»  Передача завдання класному керівнику для виконання учнями
  4. Перегляд відео-уроків на каналі «Рада»
  •   
  • Вайбер
  •  Консультації для батьків та учнів в телефонному режимі;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31 03.

2020

  1. Розробка уроку з української мови у 9 кл.на тему:»Складні речення із сурядним і підрядним зв,язком».Передача завдання класному керівнику для виконання учнями .
  2. Розробка уроку для учнів 5  класу з української мови на тему «Повторення розділових знаків при вивченні вставних слів »
  3. Розробка уроку з української мови у 8 кл Читання мовчки тексту стор.195.Передача завдань класному керівнику для виконання учнями.
  4. Перегляд вебінарів, конференцій  про організацію дистанційного навчання
  •   
  • Вайбер
  •  Консультації для батьків та учнів в телефонному режимі;

 

01.04.

2020

  1. Перегляд вебінару «Організація дистанційного навчання у кризових умовах за результатами 1- тижня»
  2. Розробка опорного конспекту для учнів 9 класу з української мови на тему :Складні речення із сурядним і підрядним зв,язком.Розділові знаки в них»
  3. Розробка опорного конспекту для учнів 5 кл з української мови.на тему: З.М.Оформлення конверта.
  4. Самоосвіта: перегляд матеріалів для дистанційного навчання
  5. Розробка опорного конспекту з української літератури .К.Р з теми «Т. Шевченко ,П.Тичина ,Є.Гуцало Передача завдань класним керівникам для виконання учнями.
  • https://naurok.com.ua   
  • Вайбер
  •  Консультації для батьків та учнів в телефонному режимі;

 

02.04.

2020

Дистанційне навчання

  1. Розробка опорного конспекту з української літератури в«   7 класі. на тему :» Олена Теліга .Поезія .» Радість» Передача завдань класному керівнику для виконання завдань.
  2. «Місце для дракона»Юрія Винничука-повість-казка про сучасний світ у ,у якому й досі живуть «драконячі закони» Передача завдання класним  керівникам для виконання учнями ( 8 клас)
  3. Розробка опорного конспекту з української мови у 7 кл.на тему :Прийменник як службова частина мови.Прийменник як засіб зв,язку у словосполученні.
  4. Розробка опорного конспекту з української мови у 5 кл.на тему:Складні речення із безсполучниковим і сполучниковим зв,язком.Передача завдань класному керівнику для виконання учнями.
  5. Тематична контрольна робота «Творчість Т .Шевченка»Написати твір на одну із тем :»Невмирущість слова Кобзаря « Учітесь ,читайте ,і чужому научайтесь,й свого не цурайтесь»
  •     
  • Вайбер
  •  Консультації для батьків та учнів в телефонному режимі;
  •  
  •  

 

03.04.

2020

  1. Розробка опорного конспекту з української літератури у 5 кл.на тему :»М. Рильський .Основні відомості про поета. Поезія «Дощ»
  2. Розробка опорного конспекту з української мови на тему : З.М Складання відгуку про цікаву книжку . (7 кл.).
  3. Розробка опорного конспекту з української літератури в 7 кл. на тему :ЛРК А. Дімаров «Блакитна дитина»
  4. Розробка опорного конспекту з української літератури у 8 кл.на тему :»Алегоричність образів дракона Грицька Пустельника та князя в повісті –казці Ю. Винничука « Місце для дракона» Передача завдань класним керівникам для виконання учнями.

 

  • Вайбер

          

 

 

docx
Додано
3 квітня 2020
Переглядів
987
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку