Інформація про організацію дистанційного навчання

Про матеріал
Звіт про організацію дистанційного навчання з англійської мови в 4 - В, 5 - А, Б, В, 7 - А, 10 - А класах на період карантину.
Перегляд файлу

Для організації дистанційного навчання під час карантину мною було створено блог viktoriakopervas.blogspot.com, на якому систематично оновлюється інформація для батьків та завдання для учнів 4 – В, 5 – А, Б, В, 7 – А, 10 – А класів.

З метою формування комунікативної компетентності з англійської мови здобувачів освіти підібрала вправи для тренування, закріплення та контролю знань, умінь та навичок відповідно до шкільної програми за підручниками «Англійська мова» автор О.Д. Карп’юк., а саме:

  • завдання для вивчення лексики (прослухати аудиозапис з новою лексикою, повторити, записати в словник з транскрипцією та перекладом, вивчити)
  • респонсивні вправи (запитання – відповідь, репліки);
  • ситуативні вправи (проблемні ситуації, уявні ситуації, рольові ситуації);
  • репродуктивні вправи (переказ,інсценізація (діалоги);
  • описові вправи (описания статичних сюжетів, опис реальних подій та явищ;
  • дискусійні вправи (навчальна дискусія, коментування, ситуативність навчання (спонукання учня до говоріння);
  • композиційні вправи (усний або письмовий твip);
  • для розвитку навичок аудіювання (послухати текст та визначить правдиві твердження чи ні, послухати і дописати речення);
  • розвиток навичок письма (заповнити таблицю, написати листа зарубіжному ровеснику, написать за зразком).

Види завдань: робота з підручником, відео-уроки, презентації, ігрові вправи LearningApps, онлайн тести, аудіювання, написання творчих робіт, складання діалогів, читання.

Зворотній зв'язок організовано через електронну пошту, телефон, мобільний додаток Viber (класні керівники, учні та батьки постійно на зв’язку).

Оцінювання – формувальне через коментарі до робіт та автоматичне за результатами онлайн тестів. Одразу по закінченню тестування можна ознайомитися з оцінкою виконаного завдання, переглянути помилки та зробить роботу над ними.

Для організації дистанційного навчання використовую Google сервіси (Blogger, Диск, Форми, YouTube), веб-сайт видавництва "Лібра Терра", веб-сайт Easy-English.com.ua, Інтернет рерурс для створення інтерактивних вправ, соціальна мережа Facebook, для створення онлайн тестів працюю на сайті «На урок».

Працюю над розробкою завдань для підсумкових контрольних робіт в режимі онлайн. Контроль аудіювання, читання та письма буде здійснено за допомогою Google форм в режимі реального часу.

doc
Додано
29 травня 2020
Переглядів
442
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку