Інформація щодо проведення Міжнародної акції «16 днів проти насильства»

Про матеріал
Цей документ містить інформацію про проведення Міжнародної акції "16 днів проти насильства". Акція проводился згідно плану: благодійний ярмарок, антикорупційний урок, відеоролики та презентації щодо протидії насильства
Перегляд файлу

Інформація щодо проведення

Міжнародної акції «16 днів проти насильства»

З 25 листопада по 10 грудня 2019 року в Олійниківському НВК проходила Міжнародна акція «16 днів проти насильства».

Міжнародна акція розпочалася із оформлення учнями 8 класу інтерактивного інформаційно-просвітницького дайджесту  з питань попередження насильства і дотримання прав людини та розміщення інформаційного плакату.

26 листопада учні 11 класу створили галерею висловів про насильство та розповсюдили серед школярів 9-11класів буклети «Торгівля людьми – проблема сучасності».

З метою формування поняття агресії як нормального явища психічного розвитку і ознайомлення  з конструктивними способами подолання агресії для учнів 9 класу було проведено психологічний урок «Агресія та її наслідки».

Учні 1-4 класів 28 листопада взяли участь в конкурсі малюнків «Світ без насильства».

29 листопада школярі закладу переглянули відеоролик Андрія Шепеля «Насильство словами школярів».

 До Міжнародного дня волонтера в школі пройшов благодійний ярмарок «Поділись теплом душі», кошти якого будуть передані учням КЗ «Сахновщинського навчально-реабілітаційного центру» Харківської обласної ради для придбання шкільного приладдя та настільних ігор дітям з вадами.

До участі в акції також приєдналися вчителі нашої школи. Тренінг «Толерантне спілкування» допоміг  сформувати в них навички безоцінного спілкування.

9 грудня до Міжнародного дня боротьби з корупцією з учнями 9 та 11 класу проведено Антикорупційний урок , на якому дітям   пропонувалися кілька різноманітних кейсів (життєвих ситуацій), на прикладі яких вони формували своє ставлення до випадків корупції.

Флешмоб «Ми- українці» закрив акцію. Всі учасники навчального закладу активно прийняли участь у цій формі протидії насильству, чим довели свідоме ставлення до цього світового питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
12 грудня 2019
Переглядів
729
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку