Інстаграм-сторінка героя літературного твору - новий формат подачі навчального матеріалу

Про матеріал
Пропоную інстаграм-сторінку як онлайн-інструмент для використання на уроках української літертури.Це дозволяє учням по-новому вивчати життя та творчості українських письменників , а також характеризувати літературних героїв творів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЛогінІм’я1857166318 Дописи. Стежать. Підписки. Основне заняття. Яка я ?Моя життєва правда. Стежити. Повідомлення. Контакти. Мої світлини. Меланія. Михайло. Петро. Кирило. РАДЖУ ПРОЧИТАТИ РОМАНКлас __________________ Прізвище та ім’я учня ________________________________________ Оцінка __________Lesi@Lesia Cherevanскромнаніжнаромантична. Вірність «Чи заговорить, чи рукою поведе, чи піде по хаті – так усякому на душі мов сонечко світить»“Так Леся ж усе скрашала собою так, що вже справдi годилось би сказати: “У хатi в неї, як у вiночку; хлiб випечений, як сонце; сама сидить, як квiточка”…”« Я на своєму вiку доволi попов’язала ран козацьких, да й Леся моя до сього дiла здатна…»Приватний підприємецьм. Ніжин. Хутір Хмарище. Усяка перешкода коханню тільки підсилює його. Проживаю Керівник Леся Сич. Укладач Наталя Жданова

Номер слайду 2

ЛогінІм’я1625165833 Дописи. Стежать. Підписки. Основне заняття. Яка я ?Моя життєва правда. Стежити. Повідомлення. Контакти. Мої світлини. Чураївна. Гордіївна Іван Богдан «Ой не ходи, Грицю, та й на вечорниці,Бо на вечорницях дівки-чарівниці!Котра дівчина чорні брови має,То тая дівчина усі чари знає»Українська Сапфо. Клас __________________ Прізвище та ім’я учня ________________________________________ Оцінка __________marus@Marusia Churaiгордазакоханалегендарна кохана. Ця дівчина не просто так, Маруся. Це – голос наш. Це – пісня. Це – душазлочинкам. Полтава. Хто щасливим був часочок, по смерть не забуде…Прожиаю дочка«Засвіт встали козаченьки. В похід з полуночі, Заплакала Марусенька. Свої ясні очі.»«Віють вітри, віють буйні, Аж дерева гнуться... Ой як болить моє серце,А сльози не ллються»

Номер слайду 3

ЛогінІм’я1890181922 Дописи. Стежать. Підписки. Основне заняття. Яка я ?Моя життєва правда. Стежити. Повідомлення. Контакти. Мої світлини. Горпина. Петро. Микола. Борис«Моє все багатство єсть моє добре ім'я» - « Наталка Полтавка»Клас __________________ Прізвище та ім’я учня ________________________________________ Оцінка __________natalk@poltavka. Natalka Poltavkaщирачеснаспівучаповага приватний підприємецьвірністьм. Полтава« Коли кого любиш, то нічого не забудеш»Прожиаю рішучість«Не багата я і проста, но чесного роду, не стиджуся прясти, шити і носити воду.”“Не рівняйте мене, пане виборний, з городянками: я не вередую і не перебираю женихами…”“Ой я дівчина Полтавка, А зовуть мене Наталка: Дівка проста, не красива, З добрим серцем, не спесива…”

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 4
Оцінки та відгуки
  1. Малишева Ілона Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Шуляр Руслана Володимирівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Ряба Ольга Олександрівна
    Дякую! Дуже оригінально!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  4. Буланова Оксана
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
Показати ще 1 відгук
pptx
Додано
27 квітня 2020
Переглядів
5761
Оцінка розробки
5.0 (4 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку