"Інструкційно-технологічна картка"

Про матеріал

Інструкційно-технологічна картка

Тема: Навчання у _____________________ відділі.

Завдання. Організація робочого місця у відділі.

Матеріально-технічне забезпечення: зразки товару, торгове обладнання торговий інвентар.

Перегляд файлу

Інструкційно-технологічна картка

Тема: Навчання у _____________________ відділі.

Завдання. Організація робочого місця у відділі.

Матеріально-технічне забезпечення: зразки товару, торгове обладнання  торговий інвентар.

Зміст завдання

Послідовність виконання

1. Санітарні вимоги до зовнішнього вигляду продавця

Одягніть спецодяг, головний убір, змінне взуття.

Ретельно вимийте руки з милом.

2. Підготуйте обладнання до роботи

Включіть електронні ваги до мережі мінімум за 10 хв. до початку роботи з дотриманням техніки безпеки. Здійсніть установлення ваг.

Включіть РРО до мережі мінімум за 10 хв. до початку роботи з дотриманням техніки безпеки.

3. Підготуйте інвентар, пакувальні матеріали до роботи.

Розмістіть на робочому місці (прилавок) необхідний інвентар (совки, лопатки, щипці, ) та пакувальний матеріал (пакувальний папір, кульки, плівка, пакет)

4. Викладіть товар на торговельному обладнанні.

Згрупуйте і розмістіть :

  1. за виробником;
  2. за видами і сортами;

На торговому обладнанні товари викладають на основі:

  1. Вертикальної системи  - однорідні товари викладають у кілька рядів на всіх полицях даної гірки з гори до низу (вертикально);
  2. Горизонтальної – певні однорідні товари викладають вздовж всієї довжини обладнання;
  3. Комбінована система поєднує елементи вертикальної і горизонтальної системи і застосовується, як правило з метою ефективного використання торгового обладнання.

5. Забезпечте товари цінниками

Перевірте наявність цінників, випишіть цінники на нові товари:

Реквізити цінника:

Магазин: Код товару____________

Назва товару:__________________

 

Дата:

Підпис:

Печатка

Нетто:

Ціна:_________грн._______коп

 

 

 

6. Протягом робочого дня підтримуйте чистоту рук, охайність зовнішнього вигляду, стежте за санітарним станом робочого місця поповнюйте робочий запас. Як що товари закінчуються, зразки з вітрини необхідно зняти.

doc
Додав(-ла)
Попова Галина
Додано
3 січня 2019
Переглядів
943
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку