Інструкційно-технологічна картка
Тема: Навчання у _____________________ відділі.
Завдання. Організація робочого місця у відділі.
Матеріально-технічне забезпечення: зразки товару, торгове обладнання торговий інвентар.
Інструкційно-технологічна картка
Тема: Навчання у _____________________ відділі.
Завдання. Організація робочого місця у відділі.
Матеріально-технічне забезпечення: зразки товару, торгове обладнання торговий інвентар.
Зміст завдання |
Послідовність виконання |
||||||
1. Санітарні вимоги до зовнішнього вигляду продавця |
Одягніть спецодяг, головний убір, змінне взуття. Ретельно вимийте руки з милом. |
||||||
2. Підготуйте обладнання до роботи |
Включіть електронні ваги до мережі мінімум за 10 хв. до початку роботи з дотриманням техніки безпеки. Здійсніть установлення ваг. Включіть РРО до мережі мінімум за 10 хв. до початку роботи з дотриманням техніки безпеки. |
||||||
3. Підготуйте інвентар, пакувальні матеріали до роботи. |
Розмістіть на робочому місці (прилавок) необхідний інвентар (совки, лопатки, щипці, ) та пакувальний матеріал (пакувальний папір, кульки, плівка, пакет) |
||||||
4. Викладіть товар на торговельному обладнанні. |
Згрупуйте і розмістіть :
На торговому обладнанні товари викладають на основі:
|
||||||
5. Забезпечте товари цінниками |
Перевірте наявність цінників, випишіть цінники на нові товари: Реквізити цінника:
|
6. Протягом робочого дня підтримуйте чистоту рук, охайність зовнішнього вигляду, стежте за санітарним станом робочого місця поповнюйте робочий запас. Як що товари закінчуються, зразки з вітрини необхідно зняти.