Календарний план з лікувальної фізкультури.

Про матеріал
Матеріал містить. Календарний план з лікувальної фізкультури на ІІ семестр для дітей з особливими освітніми потребами.
Перегляд файлу

 

Календарний план з лікувальної фізкультури

для учнів 3 класу на ІІ семестр.

Номер уроку

                 Зміст навчального матеріалу

Кількість

годин         

Дата

 

Нотатки 

17

Правила поведінки.  Ходьба: на носках, п’ятах, із високим підійманням стегна, з різним положенням рук. Повільний біг зі збереженням правильної постави.  Вправи для формування правильної постави  та профілактики плоскостопості.

Рухлива гра «Визнач помилку». Вправи на відновлення дихання.

     1

 

 

18

Організовуючі вправи. Повільний біг зі збереженням правильної постави.  Вправи для формування правильної постави  та профілактики плоскостопості.

Рухлива гра. Вправи на відновлення дихання.  Гра.

     1

 

 

19

Вправи на збільшення вентиляції легенів. Організовуючі вправи. Різновиди ходьби. Біг з утриманням правильної постави.  Вправи з гімнастичними палицями. Вправи на формування правильної постави в положенні лежачі і сидячи.  Ходьба з вправами на відновлення дихання.

1

 

 

20

Вправи на збільшення вентиляції легенів. Організовуючі вправи: шикування, розмикання, повороти на місці. Різновиди ходьби. Біг з утриманням правильної постави.  Вправи з гімнастичними палицями. Вправи на формування правильної постави в положенні лежачі і сидячи. Рухлива гра  «Місток». Ходьба з вправами на відновлення дихання.

1

 

 

21

Вправи на збільшення вентиляції легенів. Організовуючі вправи. Ходьба.  Біг на носках. Вправи на формування правильної постави в положенні лежачі і сидячи. Рухлива гра «Метелики». Вправи на відновлення дихання і розслаблення.

1

 

 

22

Організовуючі вправи. Біг на носках. Вправи для профілактики плоскостопості. Самоконтроль за поставою. Вправи для формування правильної постави. Рівновага. Вправи на розслаблення. Гра.

1

 

 

23

Організовуючі вправи. Ходьба, різновиди ходьби. Танцювальні кроки.  Повільний біг. Комплекс вправ ранкової гімнастики.  Лазіння по гімнастичній лаві. Вправи на рівновагу. Гра.

1

 

 

Номер уроку

                 Зміст навчального матеріалу

Кількість

годин         

Дата

 

Нотатки 

24

Організовуючі вправи. Ходьба. Танцювальні кроки.  Повільний біг. Вправи з розвитку дрібної мускулатури рук. Комплекс вправ ранкової гімнастики.  Лазіння по гімнастичній лаві. Вправи на рівновагу. Рухлива гра «До своїх прапорців».

1

 

 

25

Організовуючі вправи. Ходьба, вправи для м’язів стопи. Гімнастичний «м’який» біг на носках.   Координуючі вправи в поєднанні з загальнорозвиваючими  і дихальними. Рухлива гра. 

1

 

 

26

Організовуючі вправи.Танцювальні кроки.  Фартлек. Вправи з розвитку дрібної мускулатури рук. Комплекс вправ ранкової гімнастики.  Лазіння по гімнастичній лаві. Вправи на рівновагу. Рухлива гра.

1

 

 

27

Організовуючі вправи. Ходьба, вправи для м’язів стопи. Гімнастичний «м’який» біг на носках.   Координуючі вправи в поєднанні з загальнорозвиваючими  і дихальними (лежачі і стоячи в упорі на колінах). Рухлива гра.  Вправи на розслаблення та відновлення дихання.

1

 

 

28

Організовуючі вправи: шикування, розмикання, повороти на місці. Різновиди ходьби. Фартлек. Вправи з розвитку дрібної мускулатури рук. Комплекс вправ ранкової гімнастики. Лазіння. Вправи з рівноваги. Рухлива гра.  Ходьба з вправами на відновлення дихання.

 

1

 

 

29

Вправи на збільшення вентиляції легенів. Організовуючі вправи. Ходьба, вправи для м’язів стопи. Гімнастичний «м’який» біг на носках.   Координуючі вправи в поєднанні з загальнорозвиваючими  і дихальними (лежачі і стоячи в упорі на колінах). Рухлива гра. 

1

 

 

30

Ходьба, вправи для м’язів стопи. Фартлек.   Координуючі вправи в поєднанні з загальнорозвиваючими  і дихальними (лежачі і стоячи в упорі на колінах). Рухлива гра.  Вправи на розслаблення та відновлення дихання.

 

1

 

 

Номер уроку

                 Зміст навчального матеріалу

Кількість

годин         

Дата

 

Нотатки 

31

Організовуючі вправи. Затримка дихання на вдиху та видиху. Ходьба. Танцювальні кроки. Фартлек.   Вправи на зміцнення м’язового корсету. Вправи на розслаблення.  Вправи для профілактики плоскостопості. Гра «Пройди не помилися».

1

 

 

32

Організовуючі вправи. Ходьба.   Біг з утриманням правильної постави. Імітаційні вправи.  Вправи в координації. Рухлива гра «До своїх прапорців». Вправи на відновлення дихання.

1

 

 

 

 

33

Організовуючі вправи.  Танцювальні кроки. Ходьба: на носках, п’ятах, із високим підійманням стегна, з різним положенням рук, на внутрішніх і зовнішніх склепіннях стопи,  напівприсядки, з утриманням правильної постави. Фартлек.  Вправи зі скакалкою.  Рухлива гра «Совонька». Вправи на відновлення дихання.

1

 

 

34

Організовуючі вправи. Танцювальні кроки. Ходьба: на носках, п’ятах, із високим підніманням стегна, з різним положенням рук, на внутрішніх і зовнішніх склепіннях стопи,  напівприсядки, з утриманням правильної постави. Біг з утриманням правильної постави. Вправи зі скакалкою.  Рухлива гра «Совонька». Вправи на відновлення дихання.

1

 

 

35

Організовуючі вправи. Затримка дихання на вдиху та видиху. Різновиди ходьби. Танцювальні кроки.  Повільний біг. Вправи  на зміцнення м’язового корсету, на розслаблення.  Ігри з м’ячем.

 1

 

 

 

 

doc
Пов’язані теми
Фізична культура, Планування
Інкл
Додано
20 лютого
Переглядів
70
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку