Картки опитування з теми: «ПРИГОТУВАННЯ ГАРЯЧИХ СТРАВ З СИРУ». Додатковий матеріал до уроку виробничого навчання за професією «Кухар»
Картка опитування № 1
Картка опитування № 2
1. З якою метою поверхню запіканок і пудингів змащують сметаною
перед запіканням?
2. Які бродіння лежать в основі технологічного процесу виробництва
сиру?
Картка опитування № 3
1. Як класифікуються страви з сиру за способом теплової кулінарної
обробки?
2. Чим характеризується харчова цінність страв з сиру?
Картка опитування № 4
1. Чому із знежиреного сиру слід віджати зайву вологу і як це робиться?
2.Як приготувати запіканку з сиру?
Картка опитування № 5
Картка опитування № 6
Картка опитування № 7
1. Чому термін зберігання запіканки з сиру більший ніж бабки?
2. Які вимоги до якості запечених страв з сиру?
Картка опитування №8
1. Як називається страва до складу якої входять такі продукти: сир,
борошно пшеничне, цукор, яйця?