Картки опитування з теми: "Приготування гарячих страв з сиру".

Про матеріал
Картки опитування з теми: "Приготування гарячих страв з сиру". Матеріал для уроку виробничого навчання за професією "Кухар".
Перегляд файлу

Картки опитування з теми: «ПРИГОТУВАННЯ ГАРЯЧИХ СТРАВ З СИРУ». Додатковий матеріал до уроку виробничого навчання за професією «Кухар»

Картка опитування № 1

 

  1. Які правила введення збитих білків у сирну масу для пудингу?
  2. При якій температурі запікають бабку?

 

Картка опитування № 2

 

1. З якою метою поверхню запіканок і пудингів змащують сметаною

перед запіканням?

2. Які бродіння лежать в основі технологічного процесу виробництва

сиру?

 

Картка опитування № 3

 

1. Як класифікуються страви з сиру за способом теплової кулінарної

обробки?

2. Чим характеризується харчова цінність страв з сиру?

 

Картка опитування № 4

 

1. Чому із знежиреного сиру слід віджати зайву вологу і як це робиться?

2.Як приготувати запіканку з сиру?

 

 

Картка опитування № 5

  1. Що треба зробити, якщо сир дуже кислий?
  2. З якою метою протирають сир перед тепловою кулінарною обробкою?

Картка опитування № 6

  1. Які наповнювачі використовують при приготуванні пудингів?
  2. Які вимоги до якості запечених страв із сиру?

 

Картка опитування № 7

1. Чому термін зберігання запіканки з сиру більший ніж бабки?

2. Які вимоги до якості запечених страв з сиру?

 

Картка опитування №8

1. Як називається страва до складу якої входять такі продукти: сир,

борошно пшеничне, цукор, яйця?

  1. Які наповнювачі використовують при приготуванні запіканки з сиру?

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
8 грудня 2020
Переглядів
346
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку