КАРТКИ ОПИТУВАННЯ
з теми « ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З М'ЯСА ТА СІЛЬСЬКО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ»
КАРТКА ОПИТУВАННЯ №1
1.Чим відрізняється шашлик із свинини від шашлику по-кавказькому?
2.Яким вимогам до якості повинні відповідати мʼясні страви?
3.Чим відрізняється філе з соусом від філе натурального ?
КАРТКА ОПИТУВАННЯ № 2
1. Який гарнір використовують для подачі біфштексу з цибулею ?
2. Яким вимогам до якості повинні відповідати відварні страви?
3. Назвати ступені просмаження біфштексу.Чим вони відрізняються?
КАРТКА ОПИТУВАННЯ № 3
1.Який соус використовують для подачі телятини і баранини відварної?
2. Яким способом смажать м'ясо порційними шматочками?
3.Чим можна шпигувати м'ясо?
КАРТКА ОПИТУВАННЯ № 4
1.Чому перед запіканням м'яса на поверхню посипають тертий сир або мелені сухарі?
2.Яким вимогам до якості повинні відповідати страви із тушкованого мяса?
3. Який гарнір використовують для подачі тюфтельок?
КАРТКА ОПИТУВАННЯ № 5
1.Яким вимогам до якості повинні відповідати страви із тушкованої птиці
2.Який гарнір використовують для подачі курки по–столичному?
3.Чому стару птицю не смажать, а варять або тушкують?
4.Чи можна використати нежирну птицю в дієтичному харчуванні?