Казка " Доброчинність"

Про матеріал
Казкотерапія допомагає розв’язати такі проблеми: • труднощі в навчанні; • інтеграція особистості у соціум; • розвиток творчих здібностей; • розширення свідомості; • вдосконалення взаємодії з навколишнім світом; • психологічна підготовка до напружених емоційних ситуацій. Казка може стати чудовим інструментом для педагога, психолога, батьків, з її допомогою легше знайти спільну мову з дитиною.
Перегляд файлу

«Доброчинність»

Розмальовка Найліпші друзі | Розмальовки для дітей друк онлайнЯкось одного сонячного літнього дня гралися четверо діточок  біля свого будинку. Андрій, Сашко, Софійка  та Єгор. До них підійшла Яринка ,яка мешкала в сусідньому будинку з великою сумкою речей.

-Куди ти йдеш? - запитав Сашко.

- Я прибирала з матусею в себе в кімнаті ,та знайшла багато непотрібних речей і тепер іду їх викидати! -відповіла Яринка.

-Почекай! – зупинив дівчинку  Андрій. - Біля моєї бабусі живе велика сім’я. І там багато маленьких дітей ,яким стануть у нагоді твої гарні речі.

-О, а я принесу їм свої іграшки,  котрими вже давно не граюсь. – Сказала  Софійка.

              гра Розмальовки роздрукувати бесплатно.                 Сумка-розмальовка, 24х22х0,5 см; TV-magazin екосумка малюнок біла домашня ‣  Ціна 112 грн ‣ Купити в інтернет-магазині Каста ‣ Київ, Одеса, Харків ‣  Доставка по всій Україні!(#207307169)

- А у мене є блакитний самокат,  з якого я вже давно виріс !Він стоїть у нас на балконі без діла.- Вигукнув Єгор. Розмальовка Самокат | Розмальовки для дітей друк онлайн

Друзі зібрали речі та віднесли їх малюкам .Після свого вчинку всі почувалися щасливими, адже цей світ став трішечки кращим.

 

Поміркуйте

-Чи добре вчинили діти?

Подумайте над виразом :

«Саме сьогодні зроблю якийсь добрий вчинок і нікому про це не скажу».

 

 

 

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Маглена Олена
Пов’язані теми
Психологія, Матеріали до уроків
Інкл
Додано
14 серпня 2023
Переглядів
209
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку