Клас казковий маємо.

Про матеріал
Даний матеріал допоможе учителеві цікаво організувати дозвілля дітей, створити важливі осередки у класі, які будуть сприяти формуванню почуттів дружби, толерантності, патріотизму, відповідальності за свої вчинки, бажання творити добро, дбати про своє здоров"я... Ефективні форми роботи сприяють формуванню ключових компетентностей учня початкової школи. Хай світом править доброта,тоді навколо менше буде зла. Добрішими стануть люди на Землі, красивішим стане життя!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

У Староприлуцькій школі ми клас казковий маємо. Хто цікавиться, візьміть, і до класу зазирніть. У класі казка вас зустріне. У дитинство заведе. У світ пригод і світ чудес, Щоб до навчання завжди був інтерес.

Номер слайду 2

Колективно працювати дуже полюбляємо, Гуртом усі труднощі долаємо. Про здоров'я своє дбаємо, Усмішкою щирою сяємо. “Дерево здоров'я" ми разом створили, Про найцінніший скарб в житті довго говорили. Висновки для себе певні зробили: Краще сміятись і радіти, І ніколи не хворіти.

Номер слайду 3

Класний куточок маємо, Щоб природу краще знати, Правила для учнів знаємо. Календар природи треба мати. Працьовитими і добрими зростаємо, Динамічний він у нас – Всіх людей ми поважаємо. Змінимо погоду ми ураз.

Номер слайду 4

Птахи високо летять, Клас без учнів – це не клас, До висот піднімуть нас. А вони умілі в нас. Певні успіхи вже маємо, І малюють, і майструють – Рідний край усі кохаємо. Ні про що не шкодують.

Номер слайду 5

“Скриньку доброти” ми у класі маємо, Гарні, ввічливі слова друзям посилаємо. Побажання і зізнання, і слова пробачення – все у скриньці цій живе, сюрприз від щирого серця несе.

Номер слайду 6

Клуб Добродія відкрили, Стенд «Поспішай робити добро» створили. Кожного дня, щохвилини Добрі справи ми творили, На пелюсточці писали, Їх до купки ми збирали. Квіти гарні , вогняні в підсумку дістали, І добрішими людьми ми у світі стали.

Номер слайду 7

Твори Сухомлинського читаємо, Багато корисного вивчаємо. Мудрі поради, нові знання черпаємо, Висновки робимо, добрішими зростаємо. У серденьку світло й любов несемо, Гарний слід на Землі залишемо!

Номер слайду 8

У гарному краю зростаємо, Добро творити поспішаємо. Рідну нашу Україну уквітчаємо, Світлого майбутнього їй бажаємо. Карту України із пазлів ми склали, Квіти яскраві на ній посаджали, Твори цікаві про неї писали.

Номер слайду 9

Казок багато читаємо, Залюбки їх самі складаємо. Кожна казка нас повчає, уму-розуму навчає. Колективно казку склали, Ілюстрації намалювали. Казку радимо й вам прочитати, Яке то щастя – радість іншим дарувати.

Номер слайду 10

Ми бажаємо всім миру і добра. Нехай радіє в усьому світі дітвора. Добро лиш твори ти повсюди, Нехай це відчують рідні вам люди!

Номер слайду 11

Хай світом править доброта, Тоді навколо менше буде зла. Добрішими стануть люди на Землі, Красивішим стане життя!

ppt
Додано
16 квітня 2019
Переглядів
544
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку