Колективна творча робота. Здобувачі освіти + учитель. Лист захисникам України

Про матеріал
У своєму листі учні школи вітають воїнів зі святом Святого Валентина, підтримують захисників, висловлюють їм велику подяку і шану, адже завдяки мужності і героїзму українських воїнів діти живуть, навчаються, спілкуються. Весь учнівський колектив закликає берегти себе і повернутися ЖИВИМИ.
Перегляд файлу

                                Дорогі наші захисники і захисниці!

      Ми, учні, вчителі, батьки та працівники Будильського ЗЗСО І — ІІІ ступенів, передаємо вам щирі вітання до Дня святого Валентина — свята всіх люблячих та закоханих сердець. Бажаємо вам, наші славні воїни, міцного здоров’я, якнайшвидшої перемоги та повернення додому, до своїх рідних.

     Йде 705 день війни...

   Наш багатостраждальний народ втомився від розлуки, вибухів, руйнувань, сумних звісток, скорботи.

     Славні наші воїни! Ви ті, хто стоїть надійним щитом, в чиїх руках життя всіх українців. Ви самовіддано тримаєте оборону і не даєте ворогові просунутися вглиб нашої країни. Завдяки вам ми маємо можливість навчатися, спілкуватися з друзями, спокійно спати.

    Безстрашні наші воїни! Ми знаємо як вам важко вдається відвойовувати кожний метр святої української землі, у яких складних умовах ви знищуєте підступного ворога, не шкодуючи себе закриваєте своїм тілом свого побратима, не зволікаєте на біль і втому, не втрачаєте пильності ні вдень, ні вночі, не думаючи про сон та їжу. Ви всі наші герої.

    Величезне вам спасибі й безмежна шана за вашу стійкість, витримку, безстрашність та любов до рідної землі. Ви гідні сини і доньки нашої країни. Ви славні нащадки українських козаків. Ваші подвиги безсмертні.

    Історія показує, що програє той, хто “приходить з мечем”.

     Пройдуть роки, десятиліття... Стихне біль, відійде страх, переживання,загояться рани, відбудуються міста, села і настане той довгоочікуваний день, коли український народ вдихне на повні груди. Це буде іще одна перемога в історії українського народу. Не зітруться в людській пам’яті ваші подвиги, мужність, героїзм.

    Ми, хлопчики й дівчатка, твердо віримо в те, що мир обов’язково настане і наші Збройні Сили України проженуть ворога з нашої священної української землі і доведуть усьому світу, що Україна непереможна, єдина і ніхто не зможе розірвати її на шматки, відібрати свободу, знищити єдність, залякати, і найголовніше — зламати нашу волю.

    Ми часто чуємо вибухи й бачимо як у небі летять ракети й дрони. Нам страшно від того, що ця зброя спрямована проти мирних жителів, вона забере сотні життів, залишить без житла, але ніколи не вб’є дух українців.

Ми не боїмось! Ми твердо віримо в наші Збройні сили, які засобами ППО знищать ракети, зіб’ють дрони, захистять міста і села нашої Батьківщини.

    Ми не злякалися вибухів ворожих снарядів, не залишили рідних домівок, не виїхали до інших країн.  Ми живемо у своєму рідному селі, навчаємося в рідній школі, часто в укритті. Ми ті, чия віра в ЗСУ і перемогу над ворогом непохитна. Ми не здамося! Ми з вами! Ми єдині!

    Ці обереги ми виготовили з великою любов’ю і шаною до вас.  Вони зігріють ваші душі і серця теплом наших дитячих долоньок, додадуть сили та впевненості у перемогу.

   Пам’ятайте! Віконця наших домівок світитимуться в чеканні на вас доти, допоки битимуться серця тих, хто в них проживає.

   Всі жителі села Будилки моляться за вас.

   Бережіть себе!

   Повертайтеся живими!

  

   29 січня 2024 року.

docx
Додано
29 січня
Переглядів
36
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку