Комп'ютерна програма. Тестові завдання з української мови і літератури.

Про матеріал
Робоча навчальна програма (тести з української літератури за творчістю М. Коцюбинського, В. Стефаника та тестові завдання для проведення стартового і проміжного зразків з української мови за І семестр ). Призначена для учнів 9-11 класів.
Перегляд файлу

Тестові завдання

з української мови і літератури

Рекомендації щодо використання програми

 

Після запуску програми користувач бачить на екрані вікно, зображене на рис. 1. Дане вікно дозволяє користувачу обрати потрібний тест з української мови або літератури.

 

 

Рис. 1

 

Після вибору тесту користувач опиниться на екрані проходження тесту (рис. 2), де зможе переглянути тип запитання (з однією правильною відповіддю, з двома, тощо), текст запитання та можливі варіанти відповідей. Програма дозволить обрати кількість відповідей, зумовлених типом запитання (одна, дві, тощо).

Рис.2

 

Після вибору потрібного варіанту слід натиснути кнопку «Наступне запитання», після чого екран питань та відповідей буде оновлено. У випадку, коли запитання скінчилися користувач після натиснення вищезазначеної кнопки повернеться до екрану (рис. 3), де зможе побачити результат проходження тесту в балах і при потребі пройти цей самий тест ще раз або обрати новий. Під час проходження тесту на екрані відображається час, що сплинув після початку роботи.

 

Рис. 3

 

 

zip
Додано
21 лютого 2019
Переглядів
895
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку