Комплекс вправ зі степ аеробіки

Про матеріал
Комплекс вправ зі степ аеробіки їх правильне виконання. Відіграють важливу роль у розвитку та формуванні міцності дитини
Перегляд файлу
  1. Простий крок - робіть 5-7 хвилин. Початкове положення - пряма стійка (відстань між ногами в 10-15 см) з розправленої спиною і вільно опущеними руками. Пружинисто крокуйте, зберігаючи поставу і плечі. Ця вправа буде розминкою, додатково відмінно зміцнює стегна і ікри.
  2. Приставний крок - виконуйте 3-5 хвилин. Робіть на підлозі, без лавки, спочатку пружно, потім - з ковзанням. Приставляють ноги один до одного по черзі, в ритм грає музики.
  3. Крок «з захлестом» - відведіть на нього ще 5 хвилин. Виконуйте без лавки, з певним алгоритмом. Робіть пружну ходу, потім поспіль два ковзних і підтягуйте п'яту однієї ноги до сідниць, а після повторіть вправу з підтягуванням другий.
  4. Крок «з коліном» - виконуйте 5 хвилин. Тут алгоритм становить 2-3 пружинистих або приставних. Після кожної такої комбінації кроків підтягуйте коліно до грудей, а потім повторюйте вправу для іншої ноги. Цей етап степ-аеробіки відмінно тренує гнучкість.
  5. Стрибок «в сторону» - робіть 5-7 хвилин. Початкове положення - як в першій вправі: з прямою спиною і майже складеними разом ногами. Виконуєте два кроки, потім один великий вправо, потім ще чотири звичайних і знову великий, але вже вліво.
  6. Крок на лавку - все тих же 5 хвилин на виконання. Виставте висоту степ-платформи на 20 см, потім станьте перед нею з руками на талії. Зробіть 2 кроки до неї, а на третьому опустіть ногу на саму лавку. Відштовхніться від платформи, перейдіть на інший бік і виконайте вправу для другої ноги.

 

docx
Додано
13 вересня 2021
Переглядів
921
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку