Контрольна робота №1 варіант 1

Про матеріал
І рівень (1б) 1. Які ознаки свідчать про рівень здоров’я, що має назву «порушення адаптації»: а) зниження тонусу; б) хронічна втома; в) наявність хронічних захворювань; г) метеочутливість; д) часті зміни настрою 2. До потреб дефіциту (за пірамідою потреб А. Маслоу) належать: а) естетичні потреби; б) потреба в безпеці; в) фізіологічні потреби; г) потреба у самореалізації. 3. Які продукти особливо багаті на клітковину (харчові волокна): а) зелені овочі; б) молочні продукти; в) солодощі; г) вироби з цільного зерна 4. Найнебезпечнішими для здоров’я є жири, які містяться: а) у вершковому маслі; б) соняшниковій олії; в) фастфуді; г) маргаринах; д) горіхах.
Перегляд файлу

Контрольна робота №1

«Феномен життя і здоров’я людини. Життя і здоров’я людини.

Фізична складова здоров’я»

 

І варіант

 

І рівень (1б)

 

1. Які ознаки свідчать про рівень здоров’я, що має назву «порушення

адаптації»:

а) зниження тонусу;

б) хронічна втома;

в) наявність хронічних захворювань;

г) метеочутливість;

д) часті зміни настрою

 

2. До потреб дефіциту (за пірамідою потреб А. Маслоу) належать:

а) естетичні потреби;

б) потреба в безпеці;

в) фізіологічні потреби;

г) потреба у самореалізації.

3. Які продукти особливо багаті на клітковину (харчові волокна):

а) зелені овочі;

б) молочні продукти;

в) солодощі;

г) вироби з цільного зерна

 

4. Найнебезпечнішими для здоров’я є жири, які містяться:

а) у вершковому маслі;

б) соняшниковій олії;

в) фастфуді;

г) маргаринах;

д) горіхах.

 

 

ІІ рівень (1,5б)

5. Яку людину можна назвати соціально зрілою?

6. Назвіть чинники мотивації до здорового способу життя.

 

ІІІ рівень (2б)

6. Розгляньте фотоілюстрації. Змоделюйте наслідки поведінки дітей у наведених ситуаціях

 

ІV рівень (3б)

7. Формуванню яких рис характеру, на вашу думку, сприяють заняття фізичною культурою та спортом? Чому?

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Масальська Олена Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
15 листопада 2019
Переглядів
8514
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку