Контрольна робота №1 варіант 2

Про матеріал
1. Показниками порушень фізичного здоров’я можуть бути: а) підвищена втомлюваність; б) порушення сну; в) температура тіла 36,6 °С; г) висипка; д) біль; е) порушення апетиту. 2. Який чинник має найбільший вплив на здоров’я: а) доступність і якість медичних послуг; б) спосіб життя людей; в) стан довкілля; г) спадковість 3. Продуктів якої харчової групи має бути найбільше в раціоні: а) зернові продукти; б) фрукти та овочі; в) молочні продукти; г) м’ясо і рослинні білки; д) солодощі і солоні закуски 4. Співвідношення білків, жирів, вуглеводів вітамінів та мінеральних речовин, що містяться у 100 г продукту, це: а) енергетична цінність продукту; б) харчова цінність продукту.
Перегляд файлу

Контрольна робота №1

 «Феномен життя і здоров’я людини. Життя і здоров’я людини.

Фізична складова здоров’я»

 

ІІ варіант

 

І рівень (1б)

 

1. Показниками порушень фізичного здоров’я можуть бути:

а) підвищена втомлюваність;

б) порушення сну;

в) температура тіла 36,6 °С;

г) висипка;

д) біль;

е) порушення апетиту.

 

2. Який чинник має найбільший вплив на здоров’я:

а) доступність і якість медичних послуг;

б) спосіб життя людей;

в) стан довкілля;

г) спадковість

3. Продуктів якої харчової групи має бути найбільше в раціоні:

а) зернові продукти;

б) фрукти та овочі;

в) молочні продукти;

г) м’ясо і рослинні білки;

д) солодощі і солоні закуски

 

4. Співвідношення білків, жирів, вуглеводів вітамінів та мінеральних речовин, що містяться у 100 г продукту, це:

а) енергетична цінність продукту;

б) харчова цінність продукту.

 

 

ІІ рівень (1,5б)

5. Яку людину можна назвати психологічно зрілою?

6. Назвіть принципи, яких варто додержуватися, щоб рухова активність була корисною.

 

ІІІ рівень (2б)

6. Розгляньте фотоілюстрації. Спрогнозуйте наслідки харчування у кожній наведеній ситуації

 

ІV рівень (3б)

7. Поясніть, чому предмети особистої гігієни слід обирати індивідуально

 

docx
Додано
15 листопада 2019
Переглядів
1967
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку