Контрольний письмовий переказ художнього тексту з описом приміщення з елементами розповіді

Про матеріал
Контрольний письмовий переказ художнього тексту з описом приміщення з елементами розповіді Спальня Марії Федорівни План І. Заміський будиночок сім’ї Іванових. ІІ. Спальна Марії Федорівна. ІІІ. Розкіш та краса, тільки не для Марії Федорівни. Словничок: заміський будиночок, знаходився високо в горах, будинок триповерховий. У будинку є вітальня з каміном, три спальні, кухня з усім необхідним та кімната для гостей. На подвір’ї лазня з басейном. Спальня Марії Федорівни була чудова. Можливо, ідеальна…Виконана в класичному стилі, з дубовим ліжком, дорогим текстилем та тумбочками по обидва боки від ліжка, в золотому оформленні колони та арки, дизайн стель у вигляді золотого рослинного орнаменту, натуральний паркет з чітко окресленим орнаментом. Освітлювальні прилади в класичному стилі мають розкішний вигляд: люстра з кришталю з кованими та бронзовими елементами у стилізації підсвічника; шовкові молочні абажури. Заміський будиночок сім’ї Іванових знаходився високо в горах. Гори, ліс, тиша, чисте повітря! Будинок триповерховий. Сюди на відпочинок завжди приїжджала його власниця — Марія Федорівна. У будинку є вітальня з каміном, три спальні, кухня з усім необхідним та кімната для гостей. На подвір’ї лазня з басейном. Спальня Марії Федорівни була чудова. Можливо, ідеальна… Все було виконано в класичному стилі. Велика, простора, з високою стелею, з дубовим ліжком, дорогим текстилем та тумбочками по обидва боки від ліжка створюють затишок та атмосферу царського життя. Так жили князі, царі та більшість заможних людей… Приваблюють око стіни кімнати, на яких гармонійно вписалися в золотому оформленні колони та арки. Привабливим є також дизайн стель у класичному стилі – художній розпис у вигляді золотого рослинного орнаменту. У цій кімнаті, як у всіх інших, натуральний паркет з чітко окресленим орнаментом. Освітлювальні прилади в класичному стилі мають розкішний вигляд: люстра з кришталю з кованими та бронзовими елементами у стилізації підсвічника; шовкові молочні абажури. Така краса та розкіш могла зробити щасливою будь-яку жінку, тільки не Марію Федорівну…
Перегляд файлу

Стиль ампір в інтер'єрі від компанії "Редіком"

 

 

 

 

 

 

 

 

Двадцять третє листопада

Контрольний письмовий переказ художнього тексту з описом приміщення з елементами розповіді

Спальня  Марії Федорівни

План

І. Заміський будиночок сім’ї  Іванових.

ІІ. Спальна Марії Федорівна.

ІІІ. Розкіш та краса, тільки не для Марії Федорівни.

 Словничок: заміський будиночок, знаходився високо в  горах, будинок триповерховий. У будинку  є вітальня з каміном, три спальні, кухня з усім необхідним та кімната для гостей. На подвір’ї лазня з басейном.

Спальня  Марії Федорівни була чудова. Можливо, ідеальна…Виконана в класичному стилі, з дубовим ліжком, дорогим текстилем та тумбочками по обидва боки від ліжка, в золотому оформленні колони та арки, дизайн стель у вигляді золотого рослинного орнаменту, натуральний паркет з чітко окресленим орнаментом. Освітлювальні прилади в класичному стилі мають розкішний вигляд: люстра з кришталю з кованими та бронзовими елементами у стилізації підсвічника; шовкові молочні абажури.

 

Заміський будиночок сім’ї  Іванових знаходився високо в  горах. Гори, ліс, тиша, чисте повітря! Будинок триповерховий. Сюди на відпочинок завжди приїжджала його власниця — Марія Федорівна. У будинку  є вітальня з каміном, три спальні, кухня з усім необхідним та кімната для гостей. На подвір’ї лазня з басейном.

  Спальня  Марії Федорівни була чудова. Можливо, ідеальна… Все було виконано в класичному стилі. Велика, простора, з високою стелею, з дубовим ліжком, дорогим текстилем та тумбочками по обидва боки від ліжка створюють затишок та атмосферу царського життя. Так жили князі, царі та більшість заможних людей… Приваблюють око стіни кімнати, на яких   гармонійно вписалися в золотому оформленні колони та арки. Привабливим є також дизайн стель у класичному стилі – художній розпис у вигляді золотого рослинного орнаменту. У цій кімнаті, як у всіх інших, натуральний паркет з чітко окресленим орнаментом. Освітлювальні прилади в класичному стилі мають розкішний вигляд: люстра з кришталю з кованими та бронзовими елементами у стилізації підсвічника; шовкові молочні абажури.

Така краса та розкіш могла зробити щасливою будь-яку жінку, тільки не Марію Федорівну…

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2022
Переглядів
411
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку