Квест "Знай і люби свій край"

Про матеріал
Обласний національно-патріотичний квест "Знай і люби свій край" команда Лиманської ОТГ Дивосвіт.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Обласний національно – патріотичний квест «Знай і люби свій край»Робота команди Лиманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Лиманської міської ради Донецької області “Моє місто за роки незалежності”

Номер слайду 2

Лиман вітає друзів !

Номер слайду 3

Лиман спортивний

Номер слайду 4

З дитинства – у майбутнє

Номер слайду 5

Так почався захопливий шлях нашої команди в І етапі квесту «Знай і люби свій край»

Номер слайду 6

Другий етап: провести дослідницьку роботу щодо життя військовослужбовців АТО нашої ТГ. Таке завдання дуже зацікавило всіх учасників команди. Дізнатись про воїнів, які захищали нашу свободу та мирне небо, не аби як захопило учнів. В ході дослідницької роботи члени команди організували зустріч з родичами загиблого воїна АТО, Красногрудя Дмитра Анатолійовича. Рідні Дмитра поділились фотографіями з сімейного архіву та розповіли про його мужність, сміливість та відданість. Провели дослідження життя ще одного героя – Карпо Сергія Едуардовича. Опитали вчителів, які його навчали, та одноклассників, які розділяли з ним шкільні будні.

Номер слайду 7

Результат дослідницької роботи ІІ етапу

Номер слайду 8

З 2021 року в Україні запровадили державне свято – День відповідальності людини, тому завдання ІІІ етапу було таким: створити соціальний відеоролик, який пропагує дотримання декларації відповідальності людини. Спочатку команда була дезорієнтована, коли дізналась завдання, але спільна задача об’єднала учасників. Доказ того, що командна робота грає ключову роль у виконанні завдання, є найвищий бал серед 28 інших команд області за цей етап.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Соціальний ролик команди Лиманської ЗОШ 2 "Дивосвіт" у рамках обласного національно-патріотичного квесту "Знай і люби свій край"

Номер слайду 11

Фінальне завдання: створити агітаційний плакат на тему «Знай і люби свій край» з використанням фото всіх учасників команди (у тому числі педагогів-кураторів). Навіть червона зона карантину не завадила виконати це завдання. Трішки креативу та винахідливості - і завдання виконано.

Номер слайду 12

ЛЮБИ Батьківщину! І ЗНАЙ родовід! СВІЙ– то є рідний!КРАЙ – Дивосвіт!

Номер слайду 13

Команда «ДИВОСВІТ»Склад команди: Капітан команди – Роменська Юлія Володимирівна, педагог-організатор. Токарєва Лілія Олександрівна, вчитель української мови та літератури, класний керівник 9-В класу. Недосєка Світлана Анатоліївна, вчитель української мови та літератури, класний керівник 9-А класу. Пирогова Валерія Олександрівна, 9-А клас. Радукан Юлія Григорівна, 9-А клас. Кулікова Діана Іванівна, 9-А клас. Недосєка Артем Сергійович, 9-В клас. Шелюх Дмитро Сергійович, 9-В клас. Лук’ян Софія Євгенівна, 9-В клас. Коломієць Аліна Дмитрівна, 9-В клас.

pptx
Додано
10 грудня 2021
Переглядів
275
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку