Лист-подання для участі у конкурсі "Вчитель року"

Про матеріал
Зразок написання листа-подання для участі у ІІ етапі конкурсу "Вчитель року"
Перегляд файлу

Лист-подання на учасника ІІ туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2019» у номінації «Вчитель інклюзивного класу»

 

 

1. Прізвище, ім’я, по батькові    Попфалуші Олеся Андріївна

 

2. Посада і місце роботи вчитель початкових класів, практичний психолог Луківської ЗОШ І-ІІ ст.

 

3. Число, місяць, рік і місце народження  27.02.1973 р. с.Негрово Іршавського району, Закарпатської області

 

4. Домашня адреса Закапатська область, Іршавський район, с.Приборжавське , вул. Борканюка,41     Тел  097-333-44-75

 

5. Характеристика з зазначенням конкретних особливих заслуг особи

Попфалуші Олеся Андріївна працює в Луківській ЗОШ І-ІІ ст. з 1994 року. В 1994 році закінчила Мукачівське педагогічне училище за кваліфікацією «вчитель початкових класів»; в 2002 році отримала повну вищу освіту в Прикарпатському університеті ім. В.Стефаника за  спеціальністю «Початкове навчання»; в 2007 році закінчила Міжрегіональну Академію управління персоналом і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Психологія» та здобула кваліфікацію практичного психолога. За час роботи на посаді вчителя початкових класів та практичного психолога  показала себе творчим, досвідченим учителем-фахівцем, яка добре обізнана з інноваційними освітніми методиками й новітніми навчальними  технологіями, активно використовує та поширює їх у професійному середовищі. Володіє широким спектром стратегій навчання, вміло впроваджує в систему педагогічної роботи передові та власні оригінальні інноваційні ідеї,  сучасні підходи по обміну знаннями з учнями, яких залучає до активної співпраці в процесі навчально-виховної діяльності, застосовує нестандартні форми проведення уроків: урок-презентація, -подорож, -квест, -художня майстерня.

 Мета фахової діяльності вчительки полягає у формуванні естетично освіченої особистості, готової до подальшого життя в соціумі, вихованні професійної адаптативності, готовності до неперервної професійної освіти, конкурентної боротьби на ринку праці, потребу ініціативно включатися в систему нових економічних відносин. Тому Олеся Андріївна активно втілює в систему навчальної діяльності компетентнісний підхід, що дає можливість виховати в учневі ініціативну людину, яка здатна брати на себе відповідальність, може виконати визначений комплекс дій та  працювати в групі на спільний результат.

 Учителька акцентує особливу увагу на розвиток умінь в учнів користуватися  різними джерелами для здобуття інформації: підручником, додатковою фаховою літературою, Інтернетресурсом; підтримує власний погляд дитини на виучуваний матеріал, дає можливість визначитися із особистою стратегією подолання проблем. 

 Олеся Андріївна приділяє особливу увагу дітям з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах нашої школи. Допомагає їм адаптуватися в соціумі, працює над розвитком їх емоційно-вольової сфери, сприяє легкій адаптації в шкільному колективі. Активно включається в командну роботу при складанні індивідуальних програм розвитку для дітей з ООП, надає рекомендації вчителям, що працюють в інклюзивних класах.

 Повсякчас удосконалює свій професійний рівень, педагогічну майстерність, працює над проблемним питанням «Розвиток емоційного інтелекту в учнів початкової школи шляхом поєднання традиційних форм навчання та інтерактивних технологій».

Виявляє художньо обдарованих дітей, розвиває їхню творчість, залучаючи до фахових олімпіад, конкурсів, має призерів і переможців конкурсів різних рівнів та своїх послідовників. Розвиває в учнів художні смаки, естетичні вподобання, вчить бачити красу світу серед буденних речей.

 Бере активну участь у роботі шкільного методоб’єднання суспільно-гуманітарного циклу та є головою районного методичного об’єднання практичних психологів ЗНЗ та ДНЗ, проводить відкриті уроки для молодих колег, виступає з доповідями, презентаційним матеріалом серед учителів школи та району, друкувала власні навчальні доробки в журналі «Відкритий урок» та в інтернет-виданні освітнього проекту «На урок». Користується повагою й авторитетом серед колег, учнів та батьків. 

 

6. Найменування попередніх нагород, відзнак; дата нагородження

 

  • Почесна грамота відділу освіти і науки Іршавської державної адміністрації за багаторічну і сумлінну працю, особливі заслуги в галузі національної освіти, досягнуті успіхи у  справі розвитку дошкільної освіти та за підсумками 2012\2013 навчального року;   2013 рік.

 

  • Почесна грамота департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації за багаторічну і сумлінну працю, особливі заслуги в галузі національної освіти, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та за підсумками 2015\2016 навчального року; 

 2016 рік.

 

7. Ідентифікаційний номер            2672113225

 

 

 

 

Директор школи                                       Хандра О.Ю.

docx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
17 листопада 2019
Переглядів
2614
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку