Літературна кав`ярня "Через віки з коханням"

Про матеріал
Літературна кав`ярня "Через віки з коханням" допоможе глибше розкрити зміст слова "Кохання", краще ознайомитися із висловами письменників та видатних людей про кохання, та дізнатися про вічні символи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Через віки з коханням Літературна кав'ярня Літературна кав’ярня Коли ти кохаєш, увесь світ в твоїх очах стає рожевим. Ще жоден мудрець, філософ або учений не дав чіткого визначення коханню. Що таке кохання і як вивести його точну формулу не знає ще ніхто. Адже ціла вічність Знадобиться для того, щоб розкрити головну таємницю. Однак, мабуть, уже тепер ти знаєш, що кохання – це коли холонуть долоні, в грудях тріпоче серденько. Багато хто. Чекає на нього, шукає, знаходить, потім втрачає і знову шукає. Але на те вона і мрія, щоб до неї йти.

Номер слайду 2

Ми ніжне і вічне відлуння ….

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Кохання – як – вода – плавке та бистре, рве, грає, пестить, затягує і топить. Леся Українка

Номер слайду 8

Кохання нескорене, вічне, безмежне!У них було всього три дні. Три таких нескінченно щастливих і три дуже коротких дні. За ці дні вони встигли утікти з полону, познайомитися, покохати і розлучитися назавжди.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Відеописьмо на війну «Расскажу тебе о любви»

Номер слайду 14

Номер слайду 15

«Майстер і маргарита» – балада про кохання.«Любовь выскочила перед нами, как из – под земли выскакивает убийца из переулка и сразила нас сразу обоих… так поражает молния, так поражает финский нож… Любовь пришла к нам мгновенно».

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Вічні символи кохання

Номер слайду 18

pptx
Додано
28 жовтня 2020
Переглядів
956
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку