МАН "Природна краса своїми руками"

Про матеріал
Мета дослідження: Довести користь троянди і лаванди. Показати як легко і просто в домашніх умовах можна приготувати з троянди та лаванди засоби для збереження краси та здоров’я. Проблема дослідження та її актуальність: У кожного з на є улюблені квіти, які ростуть у нас на дворі. І іноді виникає бажання продовжити їх життя та радувати нас і далі своїм ароматом та природної користі. З давніх давен використовували триви та квіти для збереження здоров’я та жіночої краси.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Природна краса своїми руками. Виконалала учениця 9 кл. Флоря О. Г. Науковий керівник Пінтіліє Л. Ю.

Номер слайду 2

ПРОБЛЕМА ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ЇЇ АКТУАЛЬНІСТЬ: У кожного з на є улюблені квіти, які ростуть у нас на дворі. І іноді виникає бажання продовжити їх життя та радувати нас і далі своїм ароматом та природної корисністю. З давніх давен використовували трави та квіти для збереження здоров'я та жіночої краси. В усі часи троянда була жіночою красою, а лаванда манила ароматом. МЕТА ДОСЛІДЖЕННЯ: Довести корисність троянд і лаванди. Показати як легко і просто в домашніх умовах можна приготувати з троянд та лаванди засоби для збереження краси та здоров'я.

Номер слайду 3

ЗАВДАННЯ ДОСЛІДЖЕННЯ: Ознайомити зі способами висушування троянд в домашніх умовах. Показати що можна приготувати з троянд та їх корисні властивості. Ознайомити з властивостями лаванди та способами її висушування. Показати що можна приготувати з лаванди та її корисними властивостями. ОБ'ЄКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ:  троянд, лаванда. ПРЕДМЕТ ДОСЛІДЖЕННЯ: корисні властивості троянд та лаванди.

Номер слайду 4

Гіпотеза дослідження: Майже до 70% косметичних, туалетних миючих, ароматизуючи засоби додають трояндову або лавандову олію. Всю корисність цих ароматних квітів можна виготувати в домашніх умовах, зберігати і користуватись з впевненість що не містять жодних хімічних доміжків. Методи дослідження: Дослідження літератури, збір і висушування квітів, збір і аналіз рецептів приготування засобів з троянд та лаванди, приготування та зберігання засобів з троянд та лаванди. Час дослідження : з грудня 2017 року до листопад 2018року.

Номер слайду 5

ТРОЯНДАЗбір і засушування

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Рожева вода

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Рожеве масло

Номер слайду 12

Рожевий тонік

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Рожевий крем

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Лаванда. ЛАВАНДА

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Лавандова олія

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Цукрова лаванда

Номер слайду 24

Ароматизовані мішечки. 

Номер слайду 25

Лавандова мазь

Номер слайду 26

ВИСНОВКИ ДОСЛІДЖЕННЯ: на наших садових ділянках ростуть не тільки гарні та ароматні квіти, але і корисні. Мої дослідження довели, що збір, висушування та обробка троянд та лаванди не є тяжким та коштовним процесом, але натомість ми отримали ароматні, гарні, корисні, та дешеві засоби догляду за шкірою, підвищення імунітету та настрою, збереження здоров’я, ароматерапії та інші.

pptx
Додано
5 червня 2020
Переглядів
562
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку