Матеріал до уроку на тему «MY FAVOURITE ACTOR. KEVIN COSTNER — ACTOR CAME PRODUCER»

Про матеріал
Кевін Костнер, відомий американський актор, народився в Лос-Анджелесі. У дитинстві він часто переїжджав, змінюючи школи через те, що його батько працював в обласній енергокомпанії. Коли він був підлітком, то палко захоплювався футболом, бейсболом, баскетболом. Він також цікавився співом і складав вірші.
Перегляд файлу

MY FAVOURITE ACTOR. KEVIN COSTNER  ACTOR CAME PRODUCER

 

Kevin Costner, a famous american actor, was born in Los Angeles. He spent his childhood often on the move, changing schools frequently, owing to his father's job at the regional electricity company. As a teenager, he developed a keen liking for football, baseball and basket-ball and was also interested in singing and writing poetry.

He married his college sweetheart Cindy wilst still at California State University and came out with a business degree in marketing. In his spare time he appeared in local theatre productions. Theatre became increasingly important to him and after having worked six weeks in a marketing company, he gave the job up to become an actor.

He played in many small part roles before his principle role which was not a success. However Costner himself was given good reviews. In 1987 his starring role in «The Untouchables» and «No Way Out» really introduced him to international fame. Indeed, he won the Star of Tomorrow prize from the U. S. National Association of Theatre Owners. Then in 1988 came «Bull Durham» which was a huge hit movie in the States about baseball. His subsequent film «Field of Dreams» was also a success and touched baseball again. Then came the violent drama movie «Revenge» followed by his first directorial debut film «Dances With Wolves» in which he also starred and which won 7 Oscars. His movie «Robin Hood, Prince of the Thieves» was also a great success.

I like this actor because the characters he plays are strong personalities, wise people who are worthy of my admiration. In my opinion, this is the reason of his growing popularity in many, countries. He is not only a talented actor, who's acting draws your attention from the very moment you see his face on the screen. But he is also a successful producer and continues working at his new films which are certain to amuse the people.

 

QUESTIONS


 

1.    Where was Kevin Costner born?

2.    How did he spend his childhood?

3.    How did he start acting?

4.    Which film introduced him to international fame?

5.    Which film was his first directorial debut?

6.    What was his sweetheart's name?

7.    Which film won 7 Oscars?

 

VOCABULARY


 

to spend (spent, spent) проводити

keen liking for палке захоплення

sweetheart кохана spare time вільний час

to be a success мати успіх

to win (won) — вигравати, здобувати перемогу

to draw smb's attention to привертати чиюсь увагу


 

 

МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ АКТОР. КЕВІН КОСТНЕР  АКТОР, ЯКИЙ СТАВ РЕЖИСЕРОМ

 

Кевін Костнер, відомий американський актор, народився в Лос-Анджелесі. У дитинстві він часто переїжджав, змінюючи школи через те, що його батько працював в обласній енергокомпанії. Коли він був підлітком, то палко захоплювався футболом, бейсболом, баскетболом. Він також цікавився співом і складав вірші.

Він одружився зі своєю коханою, однокурсницею Сінді, ще коли вчився в Каліфорнійському державному університеті, і після закінчення його одержав ступінь фахівця в галузі маркетингу. У вільний час він грав у місцевому театрі. Театр ставав усе більш значущим для його життя. Пропрацювавши шість місяців у торговельній компанії, він кинув роботу і став актором.

Він зіграв багато маленьких ролей до того, як одержав головну роль у виставі, яка не мала успіху. Однак про самого Костнера були схвальні відгуки. Його головні ролі у фільмах «Недоторканні» і «Немає виходу» у 1987 р. принесли йому світову славу. Справді, він одержав приз американської національної асоціації власників театрів «Висхідна зірка». Потім у 1988 р. вийшов «Бул Дерхем»  фільм про бейсбол, що мав величезний успіх у Сполучених Штатах. Фільм, що йшов за ним, «Поле мрій», теж мав успіх і був також про бейсбол. Після чудового фільму-драми «Помста» стався його режисерський дебют у фільмі «Танці з вовками», який завоював сім «Оскарів». Його фільм «Робін Гуд  принц злодіїв» також мав величезний успіх.

Мені подобається цей актор, тому що його герої  сильні особистості, мудрі люди, що викликають захоплення. По-моєму, в цьому причина його популярності в багатьох країнах. Він не тільки талановитий актор, чия гра приковує увагу з того моменту, як його обличчя з'являється на екрані. Але він також відомий режисер і продовжує роботу над новими фільмами, що неодмінно розважать глядачів.

 

doc
Додано
13 вересня 2020
Переглядів
297
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку