Матеріал до уроку "Задачі практичного змісту". Приклади розвязування

Про матеріал

В даній розробці розглянуто задачі практичного змісту, пов'язані з темою геометрії «Тіла обертання». До всіх задач додаються розв᾽язки.

Мета розробки – розширити кругозір та сприяти розвиненню логічного мислення учнів, розкривати прикладну спрямованість курсу геометрії, і , таким чином, стимулювати активність учнів, показати необхідність знання геометрії при розв'язуванні задач виробничого і практичного змісту та вдосконалювати навички їх розв'язування .

Наданий збірник може бути корисним при вивченні та закріпленні розділів теми «Тіла обертання», в практичній діяльності, а , також, при підготовці до предметних олімпіад, математичних конкурсів, турнірів та змагань.

Перегляд файлу

 

Анотація

до збірника

«Задачі практичного змісту»

 

В даній розробці розглянуто задачі практичного змісту, пов’язані з темою геометрії «Тіла обертання». До всіх задач додаються розв᾽язки.

Мета розробки – розширити кругозір та сприяти розвиненню логічного мислення учнів, розкривати прикладну спрямованість курсу геометрії, і , таким чином, стимулювати активність учнів,  показати необхідність знання геометрії при розв’язуванні задач виробничого і практичного змісту та вдосконалювати навички їх розв’язування .

        Наданий збірник може бути корисним при вивченні та закріпленні розділів теми «Тіла обертання»,  в практичній діяльності, а , також, при підготовці до предметних олімпіад, математичних конкурсів,  турнірів та змагань.

 

«Джерело і мета математики  - в практиці»

 

                                                                       (академік С.Л.Соболєв)

Нерр65

 

docx
Додано
23 липня 2018
Переглядів
1435
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку