Майстер-клас "Виклики сьогодення: дистанційне навчання під час війни"

Про матеріал
Презентація для майстер-класу на тему : "Виклики сьогодення: дистанційне навчання під час війни". Презентація містить поради вчителям як працювати в умовах війни, особливо коли немає змоги провести онлайн -уроки і потрібно навчати учнів асинхронно.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ: дистанційне навчання під час війни

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Як надихнути учнів у цей непростий час?Розповідайте дітям про героїв сучасності. ЗСУ, волонтери, звичайні люди, які роблять неможливе — розповідайте ці історії учням. Надихати можна і героїчною історією українського народу. Шукайте героїв та героїнь як у фольклорі, так і в сучасних реаліях. Легенди про вкрадений танк та збитий банкою помідорів дрон це просто must have. Зверніться до творчості Тараса Шевченка. Зараз він як ніколи актуальний. І акцентуйте, що «на оновленій землі врага не буде супостата» і «поборемо». Бо це правда.І головне — показуйте власний приклад. «Дорослий» дорослий у цій ситуації — найкраща опора для дитини. Вірте в ЗСУ та перемогу. Бо все буде Україна!

Номер слайду 4

1. Які завдання ви задаєте, коли працюєте в асинхронному режимі?2. Який ваш онлайн - урок був більш ефективним? Скільки він тривав?3. Як ви опитуєте учнів під час онлайн-уроків?4. Що ви робите, щоб учні були доброчесними?5. Чи вимагаєте від учнів вмикати камери під час онлайн-уроку? Чому?6. Як ви отримуєте зворотній зв'язок від ваших учнів?7. Як вам вдається скоротити свій робочий день, уникнути перевантажень?https://wordwall.net/uk

Номер слайду 5

Інтернет – ресурси, які використовую Learning Apps Wordwall. Padlet. ВШО«Всеосвіта» відеороликиз You. Tube

Номер слайду 6

Зразки завдань для асинхронного навчання

Номер слайду 7

Зразки завдань для асинхронного навчання

Номер слайду 8

Зразки завдань для актуалізації знань

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Зразок завдання в асинхронному режимі

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

pptx
Додано
5 квітня 2023
Переглядів
439
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку