Не підходь! Не чіпай! Телефонуй 101!

Про матеріал
Як повидити себе із вибухонебезпечними предметами. Види протипіхотних мін. Правила пересування територіями, денещодавно велись бойові дії.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Для усіх правила поведінки з боєприпасами залишаються незмінні — Не підходити! Не чіпати! Якщо побачили такий предмет, одразу телефонуйте 101!

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Лише фахівці з розмінування ДСНС України можуть визначити, чи боєприпас ще небезпечний. Снаряд, що не розірвався, може вибухнути будь-якої миті та завдати шкоди іншим людям навколо, а не тільки тому, хто проявив необачність.

Номер слайду 8

Саме цей тип мін найчастіше зустрічається на території України в районах проведення бойових дій та є дуже небезпечним. Середній радіус ураження після вибуху — 40 метрів.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Тож, якщо ви знайшли вибухонебезпечний предмет або ж його уламки, особливо там, де проходили активні бойові дії, були ракетні чи артилерійські обстріли, ні в якому разі не наближайтесь до нього та не чіпайте. Це може коштувати вам життя!

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Ціннішого за Ваше життя немає нічого в цілому світі!Не нехтуйте, будь ласка, цими правилами!Бережіть себе та своїх близьких!!

pptx
Додано
19 травня 2022
Переглядів
619
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку