Незабутній відпочинок у таборі «Дніпро»

Про матеріал

Літо-найчудовіша пора року: хтось відпочиває в лісі, хтось на морі, а хтось відсипається після довгого навчального року - у кого які можливості. А влітку 2017 року 20 учнів НоводонецькоїЗОШ №17 м. Добропілля мали унікальну нагоду відпочити та удосконалити знання англійської мови в дитячому оздоровчому центрі «Дніпро».

Перегляд файлу

        Незабутній відпочинок у таборі «Дніпро»

   Літо-найчудовіша пора року: хтось відпочиває в лісі, хтось на морі, а хтось відсипається після довгого навчального року - у кого які можливості. А влітку 2017 року 20 учнів Новодонецької  ЗОШ №17 м. Добропілля мали унікальну нагоду відпочити та удосконалити знання англійської мови в дитячому оздоровчому центрі «Дніпро», розташованому в Київській області. Ця поїздка відбулася завдяки участі вчителів англійської мови цієї школи Ступки Тетяни Петрівни та Кайдаш Олени Василівни у проекті GoCamp за сприяння міжнародної організації Go Global.

G:\Новая папка\P70815-101219.jpg

    У таборі учні мали можливість розвивати свої мовленнєві навички, вдосконалювати  розмовне  мовлення, спілкуючись англійською мовою з волонтерами з різних країн та гостями табору. Кожен день був насичений  неповторними подіями. Діти брали участь у різноманітних конкурсах: «Містер «Дніпро», конкурс української пісні,конкурс малюнків на асфальті та багато інших, готували проекти з теми ‘’Healthy way of life”.

G:\Новая папка\P70807-171845.jpg

   Сумувати було ніколи. У таборі діти брали участь у різноманітних спортивних змаганнях,  відвідували басейн. Чудовий настрій та неперевершені враження отримали від поїздки до столиці України, де незліченна кількість визначних місць, а також соборів,музеїв.І повернувшись додому,   продовжують спілкуватися  з іноземними волонтерами  та згадують ту «сонячну країну» позитиву, добра,радості та веселощів,  дякуючи своїм вчителям за цей незабутній відпочинок. 

 G:\Новая папка\sQ9oAXGnpXo.jpg

 

docx
Додано
18 грудня 2018
Переглядів
391
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку