Опорний конспект "Класифікація холодних страв і закусок".

Про матеріал
Опорний конспект з теми "Класифікація холодних страв і закусок" Матеріал до уроку виробничого навчання за професією "Кухар".
Перегляд файлу

ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ

                             з теми «ПРИГОТУВАННЯ ХОЛОДНИХ СТРАВ І ЗАКУСОК»

 

ЗА ХАРАКТЕРОМ КУЛІНАРНОЇ ОБРОБКИ І ОСНОВНИМИ ПРОДУКТОМ 

      закуски ділять на такі групи:

БУТЕРБРОДИ (НАКЛАДАНЦІ), САЛАТИ, СТРАВИ З ОВОЧІВ І ГРИБІВ, РИБИ, МЯСА, ЯЄЦЬ.

 

ХОЛОДНІ СТРАВИ І ЗАКУСКИ ГОТУЮТЬ У ХОЛОДНОМУ ЦЕХУ

ТЕМПЕРАТУРА ПОДАВАННЯ ХОЛОДНИХ СТРАВ І ЗАКУСОК МАЄ БУТИ НЕ НИЖЧЕ ЗА 12 С

 

 

 

                      

 

 

 

 

doc
Додав(-ла)
Лецюк Любов
Додано
19 травня 2020
Переглядів
2121
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку