ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ З ТЕМИ «СТРАВИ З ЯЄЦЬ» КЛАСИФІКАЦІЯ СТРАВ З ЯЄЦЬ

Про матеріал
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ З ТЕМИ «СТРАВИ З ЯЄЦЬ» КЛАСИФІКАЦІЯ СТРАВ З ЯЄЦЬ..Матеріал до уроків виробничогонавчання за професією "кухар"
Перегляд файлу

ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ З ТЕМИ «СТРАВИ З ЯЄЦЬ»

 

 

ЗА СПОСОБОМ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ СТРАВИ З ЯЄЦЬ ПОДІЛЯЮТЬ

НА ВАРЕНІ, СМАЖЕНІ І ЗАПЕЧЕНІ.

 

СТРАИ З ЯЄЦЬ ГОТУЮТЬ У СОУСНОМУ ВІДДІЛЕННІ ГАРЯЧОГО ЦЕХУ 

 

ВИКОРИСТОВУЮТЬ ЯК САМОСТІЙНУ СТРАВУ, ГАРЯЧУ ЗАКУСКУ  А ТАКОЖ ДЛЯ БУТЕРБРОДІВ І ДОПОВНЕННЯ ДО М’ЯСНИХ СТРАВ.

 

СТРАВИ З ЯЄЦЬ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ ЗБЕРІГАННЮ, ГОТУЮТЬ ЇХ ЗА ПОПИТОМ І ПОДАЮТЬ НЕГАЙНО.

 

ХОЛОДНІ ВИРОБИ З ЯЄЦЬ ЗБЕРІГАЮТЬ ПРИ ТЕМПЕРАТУРІ  0-6°С

 

 

 

 

 

 

doc
Додав(-ла)
Лецюк Любов
Додано
19 березня 2021
Переглядів
518
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку