Осінній тиждень творчості у початковій школі для 1-4 класів

Про матеріал
Осінній тиждень творчості у початковій школі для 1-4 класів Підготувала: Вчитель 3 класу Добровеличківського ліцею "ІНТЕЛЕКТ" Чоботар Т.Ю.
Перегляд файлу

Філія Добровеличківська ЗШ І ступеня

КЗ «Добровеличківського ліцею «Інтелект»

Добровеличківської районної ради

 

D:\Рабочий стол\article513.jpg

Підготували і провели

Класні керівники 1-4 класів

 

 

 

2019-2020 н. р.

 

D:\Рабочий стол\images (1).jpg

План осіннього тижня творчості

21.10 – 25.10. 2019р.

1 класи

Щербова Н.М.

Антоненко Л.М.

Залєвська Б.В.

Височанська О.С.

2 класи

Гордієнко О.О.

Малохатко Т.О.

Дрига Н.В.

3 клас

Чоботар Т.Ю.

Дромашко Л.І.

4 клас

Мамедова Е.Х.

Нікозенко І.А.

Понеділок  Відкриття Тижня

Хвилинка Смішариків «Великі відкриття маленьких дослідників».

Перегляд та обговорення мультфільмів «Фіксики».

Вівторок  День дружби

Ранкові зустрічі «Тільки разом ми все здолаємо»

Гра-подорож «Веселий вагончик»

Колаж «Осінь – золотокоса красуня»

Виставка робіт «Світ моїх захоплень»

Середа «Хто багато читає, той багато знає»

Казковий калейдоскоп

Вікторина знавців авторських та народних казок

Конкурс малюнків казкових героїв

Лялькова вистава «Ми із казки»

Четвер «Здоров’я родини – багатство країни»

Свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

П’ятниця День цікавої математики

Клубочок математичних заморочок

Інтелектуальні перерви

Математичний вулик

Математично-шаховий турнір

 

З 21 по 25 жовтня 2019 року  пройшов Осінній тиждень творчості у початковій школі. Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку вихованців. При визначенні заходів були враховані побажання та інтереси дітей.
  21 жовтня під девізом «Кожен день у нас цікавий, веселий, плідний і яскравий» розпочався Осінній тиждень творчості у початковій школі  організаційною лінійкою, яку провела завідувач філії Мельниченко О.Д., де ознайомила вихованців з планом проведення тижня, налаштувала на творчий підхід  та  активну участь у всіх запланованих заходах і побажала дітям вдалого, цікавого та насиченого позитивом тижня.

Цього дня вихованці переглянули та обговорили  мультфільми «Фіксики», «Смішарики».

22 жовтня  в День дружби для вихованці початкової школи були проведені такі заходи:

Вихованці 1-х класів провели ранкові зустрічі «Тільки разом ми все здолаємо», де дітки пограли в гру «Коло дружби» та заспівали пісню «Справжній друг».

Вихованці 2-х класів провели гру-подорож «Веселий вагончик», де діти говорили компліменти один одному, впізнавали справжніх друзів із опису різних ситуацій та розгадували кросворди, загадки про дружбу.

Вихованці 3 класу створили колаж «Осінь – золотокоса красуня», де діти обговорили ознаки осені, розгадували загадки, ребуси і намалювали малюнки на осінню тематику.

Вихованці 4 класу створили виставку дитячих робіт «Світ моїх захоплень», де кожен виставив свої вподобання: до малювання, конструювання, виробів з паперу та солоного тіста.

23 жовтня  під девізом «Хто багато читає, той багато знає» були проведені такі заходи:

Вихованці 1-х класів провели казкові калейдоскопи «Казковий світ», «З якої казки», де діти читали і впізнавали казки та переглянули лялькові вистави до казок «Ріпка», «Колобок», яку показували четвертокласники з гуртка «Рукотворці» (керівник Тупчієнко Л.В.).

Вихованці 2-х класів провели вікторину «Чарівний світ казки», де діти пригадали, що таке казка, які є види казок, що називають народною та літературною казкою. Переглянули ілюстрації казок «Пан Коцький», «Коза-дереза», «Аладдін і чарівна лампа», «Батькова наука». Пограли в ігри «Відгадай назву казки», «Виправ помилку у казці».

Вихованці 3 класу прочитали і обговорили  легенди України: «Легенда про щастя», «Верба й Калина», «Легенда про вишиванку», де діти більше дізналися про вербу та калину, вишитий одяг.

24 жовтня  у  початковій школі було проведено свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я». У змаганнях взяли участь сім’я Галіченка Артема (4 класу), Зибіна  Дениса (3 класу), Покачайла Євгена (2-Б класу), Засядька Дениса (2-А класу), Корінного Даніла (1-Б класу), Куліш Віолетти та Ельвіри (1-А). Захід розпочався танцювальною зарядкою (хореограф Думенко Н.В.). Під час свята родини змагалися у різних естафетах, де показали свою спритність, витривалість, гарну спортивну підготовку, взаємопідтримку. Між конкурсами вихованці 2-Б класу продекламували вірші про спорт. Усі сім’ї були нагороджені дипломами, медалями та призами, а вболівальники залишилися задоволеними від цього дійства.

25 жовтня в День цікавої математики були проведені такі заходи:

Вихованці 1-х класів змагалися в математичних перегонах та конкурсах «Сходинками математики», де діти демонстрували свої математичні здібності, розгадуванні ребусів та кросвордів.

Вихованці 2-х класів провели інтелектуальні перерви: «Математичне доміно», «Математичні перегони», «Веселий рахунок», де діти розв’язували приклади, розгадували математичні головоломки.

Вихованці 3 класу провели математичний вулик «Про все на світі», де розв’язували комбінаторні задачі, математичне лото і доміно, міркували над ребусами, логічними завданнями та оживляли  малюнки «Чарівні цифри». На завершення діти танцювали і співали пісню «Весела математика». Діти проявили кмітливість, старанність, ерудицію.

Тиждень творчості у початковій школі  закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів і вихователів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися.

В останній день перед канікулами вихованці повторили  правила безпечної поведінки на канікулах «Про безпеку свою дбай та правила прості запам‘ятай».

 

 

C:\Users\Таміла\Desktop\razdelitel_krasivye_razdeliteli_razdeliteli_dlya_teksta6.png

docx
Додано
11 січня 2020
Переглядів
928
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку