Освітній проект «Організація системи національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді»

Про матеріал
Освітній проект «Організація системи національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Освітній проект «Організація системи національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді»

Номер слайду 2

Тривалість проекту: 2019-2020 рік. Цільова аудиторія:- Учні 9-10 класів кількістю 48 осіб (27 дівчат та 21 хлопець).- Батьки учнів, громада.- Педагогічний колектив.- Громадські організації.- Військовослужбовці ЗСУ та їх родини. Освітній проект «Організація системи національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді»

Номер слайду 3

активізація діяльності з виховання в учнівської молоді почуття патріотизму, посилення моральної складової в загальній системі формування у молоді національної гідності, готовності до виконання громадянських та конституційних обов’язків. Мета:

Номер слайду 4

формування в учнівської молоді відданості та вірності українському народові, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості;виховання у дітей та учнівської молоді шанобливого ставлення до державних символів України, почуття громадянства, освіченості, формуванню національної свідомості, належності до рідної землі;формування національної свідомості і людської гідності, толерантного ставлення до інших націй, культур і традицій;формування здорового способу життя, прагнення до фізичного саморозвитку, сприяння протидії негативним впливам і явищам, які існують у сучасному суспільстві. Завдання :

Номер слайду 5

Очікувані результати залучення учнів до гуртків з національно- патріотичного спрямування;проведення низки патріотичних заходів та флеш-мобів щодо формування в молоді навичок здорового способу життя та сприяння протидії негативним впливам і явищам сучасного суспільства; збір матеріалу та створення на його основі “Книги памʹяті полеглим воїнам в АТО” для поповнення шкільного музейного фонду. створення екскурсійної групи для проведення екскурсій в шкільному музеї “Шкільна родина”створення для ЗСУ маскувальних сіток які призначенні для маскування бронетехніки та позицій.

Номер слайду 6

І етап (з 02 вересня по 13 вересня 2019 н.р.)Дослідження потенціалу з плануванням подальших результатів. Мета виявлення та формулювання проблеми, добір діагностичного матеріалу для вивчення рівня сформованості національної свідомості та почуття патріотизму учнів; - на основі отриманих результатів скласти списки учнів які планують взяти участь у проекті і змотивувати тих хто не визначився;- організувати роботу з дітьми в секціях, гуртках військово – патріотичного спрямування (патріот, козак, воїн, волонтер);

Номер слайду 7

ІІ етап (з 16 вересня по 29.11.2019 н.р.)Становлення особистості з чітко сформованою національно-патріотичною позицією. Мета проведення низки патріотичних заходів та флеш-мобів щодо формування в молоді навичок здорового способу життя та сприяння протидії негативним впливам і явищам сучасного суспільства; збір матеріалу для створення “Книги памʹяті полеглим воїнам в АТО” пошив для ЗСУ маскувальних сіток які призначенні для маскування бронетехніки та позицій.

Номер слайду 8

Співочий флешмоб по скайп-зв'язку із Звенігородською школою ім. Т. Шевченка до Дня Соборності.

Номер слайду 9

«Козацькі розваги»

Номер слайду 10

Юні волонтери які передали маскувальні сітки давнім друзям нашої школи - батальйону "Донбас-Україна

Номер слайду 11

ІІІ етап (з 02 грудня по 20.12.2019 н.р.)Розвиток особистості з чітко сформованою національно-патріотичною позицією. Мета - систематизація зібраного матеріалу та створення на його основі “Книги памʹяті полеглим воїнам в АТО” з подальшим поповненням шкільного музейного фонду. розробка конспекту екскурсії та підготовку екскурсійної групи для проведення екскурсій в музеї “Шкільна родина”

Номер слайду 12

Експозиція в музеї школи яка присвячена героям АТО, подіям, які відбувались в місті Бахмут та в приміщенні школи під час АТО влітку 2014 року. Містить фотоматеріали, книгу пам’яті героїв України, військове озброєння, навчальні макети зброї

Номер слайду 13

ІV етап (з 23 грудня по 27.12.2019 н.р.)Закінчення та Монітиринг проекту. Мета - проведення підготовленою екскурсійною групою екскурсій в музеї “Шкільна родина” з залученням всіх учасників проекту, учнів школи, військовослужбовців та їх сімей, громадськості, ЗМІ з представленням “Книги памʹяті полеглим воїнам в АТО” - провести моніторинг рівня сформованості національної свідомості та почуття патріотизму учнів;

Номер слайду 14

Дякую за увагу!

pptx
До підручника
Історія України (Вступ до історії) 5 клас (Власов В.С.)
Додано
21 грудня 2021
Переглядів
389
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку