Пам'ятка для батьків. Правила дорожнього руху

Про матеріал
Консультація. Правила для батьків щодо правил дорожнього руху. Правила поводження у транспорті, на вулиці, під час їзди на велосипеді
Перегляд файлу

рамочки из дорожных знаков Рамка по пдд скачать бесплатно - Стенгазета по  пдд fantastikworld ru - мир #yandeximages | Детский сад, Шаблоны  сертификатов, Детские                

                 Пам’ятка для батьків:

 

  1. Ходіть тротуаром, тримаючись правої сторони. Вчіть і дитину цього.
  2. Виходячи на проїжджу частину дороги, припиніть розмовляти — дитина має звикнути до того, що коли переходиш дорогу, потрібно зосередитися.
  3. Не поспішайте, переходьте дорогу розміреним кроком: переконайтеся, що немає транспорту, подивіться ліворуч і праворуч.
  4. Не переходьте дорогу на червоний або жовтий сигнал світлофора.
  5. Переходьте дорогу лише в місцях, визначених дорожнім знаком «Пішохідний перехід».
  6. З автобуса, тролейбуса, трамвая, таксі виходьте першими й тільки після повної їх зупинки, оскільки дитина може впасти або побігти на проїжджу частину дороги.

 

  1. рамочки из дорожных знаков Рамка по пдд скачать бесплатно - Стенгазета по  пдд fantastikworld ru - мир #yandeximages | Детский сад, Шаблоны  сертификатов, ДетскиеСпонукайте дитину до участі у ваших спостереженнях за ситуацією на дорозі:
  2. показуйте їй ті автівки, які готуються повертати, їдуть з великою швидкістю тощо; розмірковуйте, пояснюйте.
  3.  Не виходьте з дитиною з­за машини, з­за кущів, не подивившись попередньо на дорогу, — це типова помилка, не можна допускати, щоб діти її повторювали.
  4.               Не дозволяйте дітям гратися поблизу доріг і на проїжджій частині вулиці.
  5.               Їзда на велосипедах вулицями та дорогами дозволяється особам з 14 років. Діти до 14 років мають кататися у дворах, на ігрових майданчиках під наглядом дорослих.
  6.               У транспорті привчайте дитину поводитися спокійно, розмовляти тихо, триматися за руку дорослого чи поручні, щоб не впасти. Не дозволяйте дитині виглядати з вікна у транспорті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
6 березня
Переглядів
19
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку