Педагогічна рада "Прибульці з майбутнього…покоління Z. Як вчителям і батькам порозумітися з «цифровим» поколінням ???"

Про матеріал
Дана презентація містить ряд відеоматеріалів до теми "Навчання покоління Z". Є поради психологів та пояснення термінів, пов'язаних з тематикою поколінь.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Прибульці з майбутнього…покоління Z. Як вчителям і батькам порозумітися з «цифровим» поколінням ????

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Якщо коротко, то персоналізація — це зсув акцентів. У центрі освітнього процесу постають не навчальні стандарти та вимоги, а учень. Його індивідуальність, слабкі та сильні сторони, таланти й здібності, навчальне середовище та культурний контекст

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Інтерактивні підручники– новий жанр навчальної літературизабезпечує миттєвий зворотний зв’язок; • допомагає швидко знайти необхідну інформацію, пошук якої у звичайному підручнику утруднений; • істотно економить час при багатократних зверненнях до гіпертекстових пояснень; • окрім тексту – розповідає, демонструє, моделює тощо (переваги мультимедіа-технології); • дозволяє швидко (але в темпі, відповідному для конкретного індивідуума) перевірити знання з певного розділу; • може актуалізувати необхідну навчальну інформацію, наприклад за допомогою мережі Інтернет.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Від психологині…

Номер слайду 18

КОМАНДНА РОБОТА...практика в життіЯк ми можемо створити умови один для одного… аби шкільне життя було радісним, а освіта дітей якісною ???

Номер слайду 19

У вчителів школи із Всесвітом УГОДА: Всесвіт направляє Педагогам роздратованих людей ,щоб вони тренували ТЕРПІННЯ…Справжній ознака, за яким можна дізнатися істинного мудреця — терпіння. Пекельне терпіння веде в рай…

Номер слайду 20

Дякуємо за увагу!

pptx
Додано
23 жовтня 2021
Переглядів
268
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку