Педагогічнийого досвід Шевчук Вікторії Юріївни майстра виробничого навчання

Про матеріал
Опис педагогічного досвіду Шевчук Вікторії Юріївни, майстра виробничого навчання наданий за наступними розділами: загальні відомості про майстра виробничого навчання; науково – методична діяльність; виховна та позаурочна діяльність; нагороди здобувачів освіти.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Досвід педагогічної діяльності майстра виробничого навчання Шевчук Вікторії Юріївни ДНЗ “ Запорізьке вище професійне училище ”

Номер слайду 2

ЗМІСТ4 Розділ 1. Загальні відомості про майстра в/н1235 Розділ 3. Виховна та позаурочна діяльність. Розділ 4. Досягнення моїх учнів. Розділ 2. Науково – методична діяльність

Номер слайду 3

Розділ 1. Загальні відомості про майстра в/н. Шевчук Вікторія Юріївна Майстер виробничого навчання Спеціаліст 12 розряду 12 років педагогічного стажу 2006 р., Запорізький електротехнічний коледж Запорізького національного технічного університету заспеціальністю молодшого спеціаліста художника дизайнера за напрямом “ Дизайн ”

Номер слайду 4

Subtitle here

Номер слайду 5

Нагороди здобувачів освіти

Номер слайду 6

Нагороди здобувачів освіти

Номер слайду 7

Нагороди здобувачів освіти

Номер слайду 8

Розділ 2. Науково – методична діяльність«Формування професійних компетентностей у здобувачів освіти професій художнього напряму шляхом упровадження у навчальний процес новітніх технологій». Формування професійних компетентностей у здобувачів освїти групи 15 за професїєю “Живописець. Флорист” на уроках професійного навчання їз застосуванням методів новітніх технологій. З урахуванням  організації навчально-виховного процесу художнього напряму, працюю над науково-методичною проблемою:

Номер слайду 9

Розробка навчальної та плануючої документації Робота над методичною темою училища. Активна участь в обласних та всеукраїнських конкурсах Підготовка методичних розробок з виробничого навчання. Розділ 2. Науково – методична діяльність

Номер слайду 10

Науково. МК за міжатестаційний період проводилася у наступних формах співпраця на методичних нарадах, Інструктивно-метадичних нарадах, участь у засіданнях МК професій художнього напряму;науково-методично-дослідницька діяльність; вивчення та впровадження у особисту діяльність майстра виробничого навчання передового досвіду колег; взаємовідвідування уроків, взаємоконсультації робота над особистою освітою, творча діяльність майстра в/н;презентація творчіх робіт здобувачів освітиучасть та перемога у творчих виставках-конкурсах; участь у заходах обласного та міського значення (ярмарки, свята, дні відкритих дверей учбового закладу, майстер- класах тощо);

Номер слайду 11

Відкриті Відкриті уроки

Номер слайду 12

Відкриті Відкриті уроки. Відкритий урок з предмету “Виробниче навчання”, для здобувачів освіти за професією “Живописець. Флорист” за темою: “Виконання декоративного розпису на предметах побуту»

Номер слайду 13

Відкриті Застосування новітніх технологій на уроках виробничого навчання. Застосування документ-камери на уроках виробничого навчання для здобувачів освіти за професією “Живописець. Флорист” для теми: “Виконання декоративного розпису на предметах побуту»

Номер слайду 14

Відкриті Уроки з теоретичного та практичного навчання. Взаємовідвідування уроків, участь у проведенні загальних переглядів з теоретичного та практичного навчання для здобувачів освіти за професією “Живописець. Флорист”

Номер слайду 15

Відкриті Проведення майстер класів в центрі зайнятості для учнів школ

Номер слайду 16

Відкриті Проведення майстер класів в центрі зайнятості для учнів школ

Номер слайду 17

Гурток «Креативний Дизайн»

Номер слайду 18

Гурток «Креативний Дизайн»

Номер слайду 19

Захист, виставка кваліфікаційних робіт диплому здобувачів освіти групи з професії “ Живописець. Флорист “

Номер слайду 20

Розділ 3. Виховна та позаурочна діяльність. Відвідування художніх виставок

Номер слайду 21

Відвідування художньої виставки «Від Шишкіна до Пікассо»

Номер слайду 22

Розділ 3. Виховна та позаурочна діяльність. Відвідування художніх виставок разом з групою

Номер слайду 23

Участь у заходах ДНЗ “ЗВПУ” групою

Номер слайду 24

Профорієнтаційна робота в школах - інтернатах

Номер слайду 25

Позаурочна виховна робота разом зі здобувачами освіти ДНЗ “ Запорізьке ВПУ ”

Номер слайду 26

Проходження виробничої практики на території дитячого саду

Номер слайду 27

ДНЗ “”Майстер - клас до дня відкритих дверей

Номер слайду 28

ДНЗ “”Участь у майстер - класі у виставковому залі Козак – Палац на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності Worldsills Ukraine

Номер слайду 29

Участь у заходах місцевого рівню, ярмарках та майстер - класах

Номер слайду 30

Тиждень професійної майстеронсті з професії “Живописець”

Номер слайду 31

Патріотичне виховання

Номер слайду 32

Дякую за увагу!

pptx
Додано
17 травня 2021
Переглядів
349
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку