Підвищення якості та результативності уроку шляхом упровадження сучасних освітніх технологій

Про матеріал
Презентація з теми "Підвищення якості та результативності уроку шляхом упровадження сучасних освітніх технологій". Мета: узагальнити та систематизувати знання здобувачів освіти з теми уроку; розвивати вміння аналізувати матеріал; перевірити рівень навчальних досягнень із даної теми; розвивати творчі здібності учнів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підвищення якості та результативності уроку шляхом упровадження сучасних освітніх технологій Етап уроку: узагальнення і систематизація знань Калугіна. Сніжана Миколаївнавикладач Рубіжанського професійногохіміко-технологічного ліцею

Номер слайду 2

ПростіскладніУскладненінеускладненіПовнінеповніПоширені,непоширеніОдноскладнідвоскладніОкличнінеокличніречення. РозповідніПитальніспонукальні Класифікація речень(ментальна карта) Інтерактивний плакат за новелою І. Франка "Сойчине крило"

Номер слайду 3

3Інтернет-сервіси1. Glogster - дозволяє розмістити текст, графіку і відео, будь-який елемент може стати гіперпосиланням. Є цікаві шаблони. Плакат виходить яскравим, барвистим, ефектним. 2. Cacoo - простий і зручний онлайн сервіс для спільної роботи по створенню схем і діаграм онлайн. Сервіс крім звичайних функцій має багато додаткових модулів для створення навіть найскладніших схем і навіть плакатів. На даному сервісі міститься багатюща бібліотека різних елементів, а точніше - безліч бібліотек. Сервіс дозволяє додавати як зображення, так і самому малювати. 3. Thinglink - сервіс для створення інтерактивного зображення, який перетворює звичайні картинки в інтерактивні об'єкти. Інтерактивність зображення досягається за рахунок додавання в нього міток з текстовими підказками, посиланнями на відео, музику або зображення. Такий інтерактивний плакат легко вбудувати на свій сайт або блог(мається код для вставки), а також у будь-який момент можна відредагувати.

Номер слайду 4

Ментальні картки

Номер слайду 5

Використання сервісу Рadlet мережевий сервіс для с н с тіни мережевий сервіс для створення електронної стінимережевий сервіс для створення елекмережевий сервіс для створення електронної стінитронної стіни

Номер слайду 6

6 Ліноіт може виконувати роль онлайн - дошки, за допомогою якої створюються столи або картини(canvas), на які закріплюються аркуші- стікери(stickies). для роботи з нотатками, стікерами, фото, відео, організованими в один віртуальний стіл. ЛІНОІТ - Lino it

Номер слайду 7

7 Learning. Apps.org - онлайн-сервіс. Для створення інтерактивних кросвордів використовую програму Microsoft Power. Point, сервіс Learning. Apps. Пазли, таблиці відповідностей,інтерактивні вправи (вікторини, тести, ігри «Перший мільйон», «Знайди пару», граматичнийтренажер).

Номер слайду 8

8

Номер слайду 9

9 Сервіс PiktochartІнфографіка

Номер слайду 10

10 Сервіси Google – це широковідомий безкоштовний набір онлайнових програмних засобів: поштовий сервіс Gmail, блог-сервіс Blogger, сайт, Google Календар, хмарне сховище Google Диск, сервіси по створенню таблиць,документів, презентацій, сайтів (Документи, Таблиці, Форми, Презентації тощо) й Google Перекладач.

Номер слайду 11

11

Номер слайду 12

12 Створення Фейсбук-сторінки письменника чи літературного героя.

Номер слайду 13

Квести – найулюбленіші прийоми виконання завдань13

Номер слайду 14

Learning. Apps – сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи;Сервіси Google: карти, презентації, Google Sites, додаток Google Arts & Culture тощо;інтерактивні дошки Padlet, Linoit;Kahoot – сервіс для створення інтерактивних навчальних вправ;Генератори QR-кодів (Plickers, qrcoder.ru);Wordart, Wordle – сервіси для створення хмаринок слів;You. Tube – для перегляду роликів за темою уроку та завантаження створених учнями робіт.

Номер слайду 15

15

Номер слайду 16

16 Дякую за увагу!https://www.youtube.com/watch?v=w. Lm. Ciqj_CS8&feature=emb_logo Інструментарій для інтерактивного наповнення уроків. Ютуб(На Урок)

pptx
Додано
26 жовтня 2020
Переглядів
436
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку