Положення про II міську виставку-конкурс декоративно-прикладного та художньо-естетичного мистецтва «Алло, Миколай шукає таланти!»

Про матеріал
Положення про міську виставку-конкурс декоративно-прикладного та художньо-естетичного мистецтва «Алло, Миколай шукає таланти!» Метою конкурсу є виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві, збагачення її духовного потенціалу, виховання естетичного смаку, а також відродження кращих традицій українського народу.
Перегляд файлу

 

Положення

про II міську виставку-конкурс

декоративно-прикладного та художньо-естетичного мистецтва

«Алло, Миколай шукає таланти!»

Інформаційно-методичні матеріали

I I міської виставки-конкурсу «Алло, Миколай шукає таланти!» 

 

      Міська виставка-конкурс декоративно-прикладного та художньо-естетичного мистецтва «Алло, Миколай шукає таланти!» (далі — виставка-конкурс), присвячений Дню Святого Миколая  проводиться відповідно до плану роботи КЗ «Центру позашкільної освіти» (далі – КЗ «ЦПО») на 2022-2023 навчальний рік та до Положення  про проведення обласних виставок-конкурсів учнівської молоді з науково-технічного та художньо-естетичного напрямів позашкільної освіти в Житомирській області», затвердженого наказом управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації від 16.12.2013 № 383 зареєстрованого в Головному управлінні юстиції в Житомирській області 30 грудня 2013 № 21/124
(зі змінами) з метою виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві, збагачення її духовного потенціалу, виховання естетичного смаку, а також відродження кращих традицій українського народу.

      До участі у виставці-конкурсі запрошуються здобувачі освіти дошкільної,  закладів загальної середньої освіти та позашкільної освіти віком від 05 до 18 років територіальної громади.

       Положення про виставку-конкурс та результати розміщуються на офіційній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» та на сайті закладу https://www.kzcpo.com/news

      Для участі у виставці-конкурсі необхідно до 15 грудня 2022 р.  подати заявку на участь в електронному вигляді на електронну адресу: antonovam0304@gmail.com

         Реєстрація учасників відбудеться 16 грудня  2022 року до 15.00 год. за адресою: м. Новоград-Волинський,  вул. Князів Острозьких,46, КЗ «Центр позашкільної освіти» .

       Програмою заходу передбачено проведення благодійного ярмарку «Зігрій теплом захисника», вилученні кошти з якого будуть направлені на підтримку воїнів ЗСУ. Конкурсні роботи, за погодженням учасників заходу, можуть бути представлені до продажу, про що необхідно зазначити у заявці на участь.

Умови участі:

        До участі у виставці-конкурсі подаються вироби декоративно-прикладного та художньо-естетичного мистецтва, які створені автором індивідуально в обраній техніці. Кількість представлених робіт – 1.

Конкурсні роботи мають відповідати віковим особливостям дитини, технологічним вимогам, тематиці, бути оригінальними, охайними, зручними у використанні.

  •             Учасники конкурсу виготовляють виріб будь-якою технікою декоративно-прикладного та художньо-естетичного мистецтва.
  •                              Конкурсна робота обов’язково має містити прізвище, ім’я учасника (повністю), вік дитини, освітній заклад, керівник. Авторські роботи мають бути ексклюзивними, виконаними винятково учасником та не мати аналогів у соціальних мережах.
  •                            

Номінації  II міської  виставки-конкурсу

«Алло, Миколай шукає таланти!»:

 

1. Дідухи.

2. Павуки.

3. Різдвяні зірки.

4. Різдвяні вінки.

5. Новорічні ялинки.

6. Ялинкові прикраси.

  •                           Вікові категорії учасників конкурсу:

I вікова категорія від 5 до 7 років;

II вікова категорія від 8 до 11 років;

III вікова категорія від 12 до 14 років;

IV вікова категорія від 15 до 18 років.

  •          У разі недотримання учасниками вимог конкурсу, організатор конкурсу має право не прийняти конкурсну роботу.
  •          Засідання журі відбудеться 17 грудня  2021 року оприлюднення результатів виставки-конкурсу 19 грудня на офіційній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» та на сайті закладу https://www.kzcpo.com/news
  •            Якщо в одній віковій категорії представлений тільки один учасник, то такий учасник, за рішенням журі, може бути нагороджений ДИПЛОМОМ ПЕРЕМОЖЦЯ.

Критерії оцінювання

  •                      Конкурсні роботи оцінюються за десятибальною системою.
  •                           Критерії оцінювання робіт учасників конкурсу:
    • складність техніки, в якій виконується робота;
    • композиційна завершеність;
    • креативність ідеї;
    • відповідність тематиці;
    • оригінальність, естетика.

Заохочення переможців  виставки-конкурсу

      Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками. Учасники конкурсу отримають подяки.

 

 

З А Я В К А

на участь у виставці-конкурсі

«Алло, Миколай шукає таланти!»

Техніка виконання

 

Назва експоната

 

Прізвище

 

Ім’я

 

По батькові

 

Дата народження

 

Територіальна громада, сільська, селищна, міська рада

 

Заклад загальної середньої освіти

 

Клас

 

Заклад позашкільної освіти

 

Гурток

 

Заклад дошкільної освіти

 

Педагогічний керівник (прізвище, ім’я, по батькові, посада, місце роботи, телефон)

 

Домашня адреса учасника

 

Контактний телефон учасника

 

Електронна пошта учасника

 

 

Погодження на участь у ярмарку «Зігрій теплом захисника» із зазначенням вартості виробу.

 

Координатор конкурсу: Мирослава Василівна Антонова, 093-03-07-388,

068-32-60-905.

Даною заявкою підтверджую, що вище зазначені дані про мене достовірні, я ознайомлений із вимогами Положення, зобов’язуюсь їх виконувати та дотримуватися програми проведення виставки-конкурсу, а також даю згоду на використання моїх персональних даних, наведених у цій заявці, оприлюднення результатів моєї участі у заході та права вільного використання і надання широкого доступу до матеріалів виставки-конкурсу: розміщення на сайті КЗ «ЦПО», сторінках періодичних видань та у обласних та Всеукраїнських заходах даного напряму з обов’язковим зазначенням авторства.

 

 

 

(Прізвище, ім’я та по батькові учасника)

 

(Особистий підпис)

 

 

 

 

 

 

 

Контактна особа ___________________________________________________

Номер телефону_________________________________________________

 

Директор закладу

 

 

 

 

 

 

 

doc
Додано
11 грудня 2022
Переглядів
160
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку