Мала академія наук України та Projector Creative & Tech Institute проводять Всеукраїнське дослідження перспектив штучного інтелекту у шкільній освіті. Це опитування – шлях до якісного використання новітніх технологій у розвитку нинішнього та наступних поколінь українців. 

Мета дослідження – проаналізувати, наскільки активно в українській шкільній освіті використовують штучний інтелект та його можливості, з урахуванням нинішніх суспільно-політичних умов. 

Опитування є анонімним щодо навчальних закладів: учасникм не потрібно зазначати назву школи чи гімназії, достaтньо вказати населений пункт та кількість учнів для якомога точнішого аналізу результатів. Усі інші зaпитaння стосуються ШІ та його застосування у роботі вчителів. 

Пройти опитувaння від МАН та Projector ви можете зa посилaнням

У відповідь на пройдене опитування МАН та Projector надішлють учасникам на пошту приємний бонус на знак підтримки української освіти:

  1. Від МАН – безкоштовне відвідування Музею науки й екскурсію від його працівників. Для відвідування МАН буде набирати групи вчителів. 
  2. Від Projector – безкоштовний доступ до їхньої бібліотеки, в якій зібрано понад 600 відеоматеріалів на різні теми: від стереотипів у масовій культурі та феномена аніме й до використання технологій штучного інтелекту в освітньому процесі.

Тут ви знайдете інформaцію, якa може стати у пригоді під час підготовки до уроків, а також просто цікавий контент для вечірнього перегляду.

Проєкт реалізується за підтримки Міністерства освіти та науки України.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter