Новини

«Брендбук: як бренди стають впізнаваними»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Coca-Cola, Marvel, LEGO... Їхні логотипи знають всі. І це не перебільшення! Це неймовірно, але як цим брендам вдалося досягти такого рівня впізнаваності? Справа тут не лише в потужній рекламі, а й у дизайні логотипів. Це не просто красивий малюночок, який дуже сподобався власникам бізнесів. За кожним логотипом стоїть концепція, а на його розробку подеколи витрачають місяці! Це справжня наука, неймовірно цікава та захоплива.

Діти бачать ці логотипи та назви брендів щодня, тож чому б не показати їм, яка історія стоїть за цими простими на перший погляд позначками? Саме для цього ми створили новий захопливий конкурс для учнів 1-11 класів «Брендбук: як бренди стають впізнаваними». Учасники змагання отримають нагоду дізнатися, як бренди стають відомими всьому світу та чому кожна компанія приділяє так багато уваги створенню фірмового стилю. 

Ми розробили цікавезні інтерактивні завдання та доповнили їх величезною кількістю ілюстрацій, відео та анімації. Тож на ваших школярів чекає дещо неймовірне! Завдяки конкурсу діти дізнаються, хто саме працює над розробкою логотипів, якими вони бувають та які символи в них заховані. 

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 15 грудня 2021 року по 17 січня 2022 року, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь! 

Переможцями стають усі! Призери будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. До того ж кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Зареєструватися для участі в конкурсі можна за посиланням.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter