Школа

Добірка сценаріїв до Міжнародного жіночого дня з бібліотеки сайту «На Урок»

Огляд матеріалів до свята 8 березня, представлених вчителями в бібліотеці сайту «На урок».

8 березня вже зовсім близько! А це означає, що у школах вже активно готуються до святкування, пишуть сценарії, вигадують конкурси, а учні старанно репетирують. Аби підготовуватися та організувати все на високому рівні, доведеться добре попрацювати, проте ми готові допомогти вам і спростити задачу!

Так, наразі ставлення до цього свята у суспільстві суперечливе, дехто вважає його радянським пережитком. Але не треба забувати ще один важливий аспект – феміністичний. Спочатку 8 березня було символом боротьби жінок за рівні з чоловіками права. І якщо б колись у далекому 1857 році робітниці фабрик не вийшли на демонстрацію, вимагаючи підвищення зарплатні, невідомо, як би повернула історія.

В Бібліотеці сайту «На Урок» представлені сценарії до свят та виховних годин, присвячених 8 березня. Ви неодмінно знайдете багато цікавих матеріалів, за допомогою яких підготуєте чудове свято!


Тема: Буклет до 8 березня
Автор: Зайкіна Наталія Василівна
Про матеріал: Нестандартне рішення: святковий буклет у подарунок дівчаткам від класного керівника. Чудова вітальна листівка, яка точно запам’ятається вашим ученицям!


Тема: 8 березня
Автор: Ставська Олена Петрівна
Про матеріал: Сценарій до 8 березня для початкової школи, використовуючи який можна організувати веселе весняне свято для дітей і їх батьків.


Тема: Жінки в історії
Автор: Гусарь Олена Артурівна
Про матеріал: Презентація до свята 8 березня, що містить стислу інформацію про долю та внесок найвидатніших жінок світу. Вона може бути використана під час тематичної виховної години чи шкільного свята.


Тема: Mother's day
Автор: Пасєчнік Ірина Сергіївна
Про матеріал: Інтерактивні вправи для дітей молодшої школи до свята 8 березня. В залежності від рівня володіння англійською мовою можна скористатись ними в 2-4 класах. Завдання нескладні, творчі та прогресивні. Для демонстрації завдань можна використати інтерактивну дошку або телеекран.


Тема: Хмари слів у декількох варіантах до 8 Березня
Автор: Сав’яненко Марія Олексіївна
Про матеріал: Хмари слів до Міжнародного жіночого свята стануть у пригоді під час святкування 8 Березня чи то з учнями, чи то з колективом.


Тема: 8 березня на 1+1
Автор: Галинська Алла Василівна
Про матеріал: Нестандартний сценарій, побудований у формі телепередачі. Діти перевтілюються у відомих ведучих та спробують свої сили у святковому «прямому ефірі».


Тема: Супер Мама
Автор: Вистороп Тетяна Василівна
Про матеріал: Розважальний сценарій, присвячений до свята 8 березня. Розроблений для учнів 3-5 класів. Сценарій містить цікаві конкурси, де учні приймають участь разом із мамами та бабусями. Легкий у підготовці та проведенні.


Нагадаємо, що нещодавно ми опублікували добірку матеріалів з Бібліотеки до визначних дат березня, в якій ви також знайдет багато цікавого! Крім того, ви можете самостійно знайти сценарії, присвячені 8 березня, в Бібліотеці сайта. Якщо ж у вас є власні сценарії та розробки, додавайте їх на сайт та беріть участь у Конкурсі вчителів!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter