Новини

Фізкультура та здоров'я: нова інтернет-конференція від «На Урок»

На сьогодні одним із актуальних питань освіти (особливо під час пандемії!) є вдосконалення фізичного виховання учнів шляхом впровадження у навчання здоров'язбережувальних технологій. Ідеться про комплекс заходів, прийомів, способів та методів організації навчання, які проводяться з метою оздоровлення дітей та профілактики хвороб. Про них і поговоримо на новій Всеукраїнській інтернет-конференції «Фізична культура та здоров'язбереження в закладах освіти». Ви дізнаєтеся про те, як розвивати в учнів інтерес до фізкультури та мотивувати до ведення здорового способу життя. Крім того, педагоги-практики поділяться з вами власними секретами оптимального поєднання оздоровчого, тренувального та навчального компонентів фізкультурної діяльності. 

Для вас виступатимуть найкращі лектори:

  1. Лівінська Олена – «Здорові звички: природа та важливість».
  2. Лазебний-Чоловський Дмитро – «Зміни у викладанні уроку фізичної культури від середини XX століття до сьогодення: чому покоління вчителів не розуміють учнів (+ як розробити цікавий сучасний урок)».
  3. Шостак Ігор – «Організація освітнього процесу з фізичного виховання в закладах освіти (на прикладі Кіровоградського медичного фахового коледжу ім. Є. Й. Мухіна)».
  4. Богданова Вікторія – «Шляхи вирішення проблеми здоров'язбереження: від «цифрового здоров'я» до ефективного планування».
  5. Дядюшкіна Ірина – «Здоров'язбережувальні технології в освітньому середовищі як спосіб життя».

Долучайтеся до конференції та не забувайте ставити спікерам запитання. Чекаємо на вас уже 18 лютого о 13:30. Буде цікаво! Реєструйтеся!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter