Навчайтесь без обмежень!

З моменту початку повномасштабного вторгнення військ росії в Україну Освітній проєкт «На Урок» та Онлайн-школа «На Урок» мобілізували свої ресурси, аби учні та вчителі мали вільний і стабільний доступ до інформаційних, навчальних матеріалів, інструментів, які б допомогли організувати якісний освітній процес в умовах війни. Багато дітей та педагогів були змушені покинути власні домівки, тому мобільний інтернет часто стає єдиним доступним засобом для онлайн-навчання і роботи.

Спільними зусиллями команди «На Урок» та мобільного оператора lifecell ми реалізуємо принципи концепції вільного доступу до знань за будь-яких умов. Тому для всіх абонентів lifecell скасовується тарифікація мобільного інтернету під час роботи із сайтами naurok.com.ua та naurok.ua. Це означає, що користувачі можуть вільно і без обмежень користуватися ресурсами проєкту «На Урок» незалежно від стану свого мобільного рахунку.

Відтепер абоненти lifecell, які працюють на сайтах Освітнього проєкту «На Урок», більше не витрачатимуть мобільний трафік, який надається оператором в тарифному плані. 

Використовуйте можливості «На Урок»:

  • Підвищуйте кваліфікацію
  • Створюйте тести й працюйте з оцінками в зручному онлайн-форматі
  • Працюйте з Бібліотекою розробок
  • Читайте Журнал із корисними матеріалами для вчителів
  • Використовуйте готові проєкти
  • Долучайте учнів до участі в олімпіадах та конкурсах

Розкажіть про оновлення учням, оскільки воно стосується і сайту Онлайн-школи «На Урок», де діти виконують домашні, конкурсні та олімпіадні завдання.

Довідка: lifecell – український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передавання даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, втілюючи в життя проєкти задля розвитку концепції «розумного міста», «розумного регіону», підвищення безпеки громадян і розбудови мереж IoT (інтернету речей) тощо.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter