Новини

МОН пропонує місцевим органам влади відновити очне навчання у школах

МОН звернулося до керівників місцевих органів влади з листом щодо відновлення очного освітнього процесу у школах. Про це написав міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі. 

Очільник МОН зазначив, що він постійно підтримує зв'язок із керівниками департаментів та управлінь освіти обласних та місцевих адміністрацій, які передають йому інформацію про готовність шкіл України до повернення учнів за парти. Це вкрай важливо: освітній процес у звичному форматі необхідний і учням, і вчителям. Адже, за словами міністра, соціалізація, живе спілкування, більш висока швидкість та якість засвоєння навчального матеріалу можливі лише за очного формату.

«Дякуючи вчителям та їхній активній участі у вакцинальній кампанії, повернення дітей у школи стало реальністю. Звертаюся до засновників і керівників закладів загальної середньої освіти з тим, щоб не створювали нових перепон».

                                              Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет

Наразі відомо, що повний цикл вакцинації від COVID-19 пройшли понад 533 тис. працівників ЗЗСО, або понад 82% від їх загальної кількості. Принаймні однією дозою вакцини щеплено 95,6% працівників шкіл.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter