Новини

Мотивація для вивчення іноземної мови: як зацікавити учнів

Усі шкільні предмети важливі! А кожен учитель прагне зацікавити дітей своїм предметом, зробити все можливе, аби діти йшли на урок із задоволенням та залюбки вивчали навіть найскладніші теми. І багатьом це вдається! Утім, із кожним роком вразити дітей та зацікавити стає все складніше. Чому? Частково тут «винен» прогрес, завдяки якому діти ще змалечку мають безліч гаджетів і неймовірних іграшок, «спілкування» з якими значно цікавіше за уроки.

Що ж робити? Не засмучуватися! Адже як би там не було, але мотивувати дітей до навчання цілком наших силах! Як це зробити? Про це поговоримо на вебінарі Альони Сліпенко «Як зацікавити та мотивувати учнів у вивченні іноземної мови», який відбудеться 20 жовтня о 18:00. 

Говоритимемо про важливість навчальної мотивації та розглянемо її особливості на прикладах уроків іноземної мови. Розглянемо методи, які допоможуть зацікавити дітей вивчати іноземні мови, доберемо ігри та завдання, які 100% спрацюють. А ще неодмінно поговоримо про корисні інтернет-ресурси, що здатні зацікавити учнів та полегшити роботу вчителя. Реєструйтеся! 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter