Новини

Набори LEGO «6 цеглинок» уже в Україні

Всі набори LEGO «6 цеглинок», якими з 1 вересня 2018 року користуватимуться першачки, вже доставлені на склад у Києві. Також прибули і набори «LEGO Play Box» для столиці та 7 областей країни.

Як зауважила міністерка освіти і науки України Лілія Гриневич:

«Для розміщення лише цього вантажу нам знадобилося близько 1 тис м3 площ, а це - лише перша черга доставки. Так, для довезення всіх наборів «6 цеглинок», що розраховані на кожного першокласника, знадобилося близько 8 великих фур, а для доставки всіх  «LEGO Play Box» потрібно близько 45 фур. Як ми попередньо й анонсували, масштаби допомоги такі, що зробити вчасно і доставити нам всі набори «LEGO Play Box» неможливо, саме тому для 7 областей набори доставлені вже зараз, а для решти доставлятиметься ще 3 етапами підвезення. Однак ми гарантуємо, що 1 вересня кожен першокласник матиме для навчання набір «6 цеглинок».

Доставка «LEGO Play Box» здійснюватиметься партіями по 5-10 тисяч коробок. З урахуванням усіх логістичних обставин, було створено графік надходження наборів до всіх регіонів України. 

Нагадаємо, The LEGO Foundation надає всі набори безкоштовно у межах домовленостей з МОН. Конструктори використовуватимуться як дидактичні матеріали в 1-х класах по всій країні для запровадження методик діяльнісного та ігрового навчання. Наразі на сайті МОН вже розміщені посібники з детальним описом навчальних методик, а тренери The LEGO Foundation проводять навчання вчителів, які з 1 вересня почнуть працювати з першокласниками.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter