Новини

Не пропустіть: онлайн-марафон для підлітків про мистецтво сторітелінгу

Засидітися допізна з книгою, навіть якщо завтра рано вставати? Або ж дивитися серіал, умикаючи серію за серією: адже так цікаво, що буде далі? Так-так, це все магія сторітелінгу. 

Бажаєте, щоб учні дізналися про секрети, які допоможуть писати захопливі історії? Запропонуйте їм зареєструватися на безкоштовний онлайн-марафон для підлітків 12-14 років «Сторітелінг: як думки перетворюються на захопливі історії».

Марафон ініціювала Дитяча академія суспільного мовлення – PMA Juniors.  Лектор – виконавчий продюсер творчого об’єднання розважального мовлення телеканалу UA: ПЕРШИЙ Станіслав Мєдвєдєв. Він учитиме підлітків лаконічності – відсіювати зайве й визначати головне. Поділиться прийомами, інструментами та секретами, із якими розповідати цікаві історії стане легко.

Онлайн-марафон триватиме з 8 по 12 лютого, початок о 18:00. Тривалість кожного тренінгу – 1 година. Вебінар організують на платформі Zoom. Щоб узяти участь в онлайн-марафоні потрібно заповнити форму за посиланням. Підтвердження надішлють учасникам на електронну пошту.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter