Новини

«(Не)шкільна математика»: новий пізнавальний конкурс від «На Урок»

Логарифми, рівняння, модулі, геометричні фігури... Учням не завжди легко розібратися зі всіма математичними загадками і таємницями! А ще вони не завжди розуміють, як саме всі ці інтеграли та корені стануть їм у пригоді в реальному житті. Не варто сварити дітей, це дійсно не так очевидно, як може здатися! Краще показати їм, що математика справді оточує нас буквально на кожному кроці. 

Отримані у школі знання можна використовувати не лише на уроках! І аби діти могли в цьому переконатися, ми створили новий неймовірно цікавий онлайн-конкурс «(Не)шкільна математика». Він розрахований на учнів 5-11 класів і покликаний допомогти дітям оцінити власні математичні здібності. А також дізнатися більше про те, як цариця наук допоможе зробити їхнє життя простішим.

Завдяки участі в конкурсі школярі дізнаються:

  • як швидко рухаються магнітоплани (поїзди на магнітній підвісці);
  • що спільного мають гіперболи та мости;
  • скільки вильотів робить бджола для того, аби зібрати 1 кг меду;
  • як розрахувати прибуток із депозиту;
  • що таке «єгипетський трикутник»

І це ще далеко не все! Ми підготували для учнів цікаві та пізнавальні завдання, які допоможуть дітям краще розібратися в такому складному та одночасно цікавому предметі. 

Зверніть увагу! Для виконання окремих завдань потрібно здійснити складні обчислення. Перш ніж почати розв'язувати завдання, підготуйте калькулятор.

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 13 грудня 2022 року до 19 січня 2023 року, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter